Mossingene strømmet til premierekvelden

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Ingen hadde måttet ligge i kø, men billettene til førpremieren på «Hver gang vi møtes» var som blåst.

DEL

Forventningene til TV-programmet har lenge vært skyhøye, og på Parkteatret i går var spenningen nærmest til å ta og føle på da 545 betalende inntok sine plasser.

Da Moss Avis var innom billettluka i forkant, var svaret klart: Vi kunne sikkert solgt 250 billetter til.

Se flere bilder fra premierevisningen her.

Moss kommune har alene bidratt med én million kroner til serien. I tillegg kommer 400.000 kroner fra regionen, og en halv million fra private givere for TV2-serien som i forrige sesong hadde 600.000 seere.

– Dette er en fest for Mosseregionen. Nå handler det om å vise hele Norge hvilke fantastiske muligheter det er i Mosseregionen, sa styreleder i VisitMoss, Niels Wiig. Det var han som hadde ideen til å få TV-serien lagt til distriktet, og som var den som endelig fikk landet opptakene for serien i Våler.

Her kan du sniklytte på "Hver gang vi møtes"-sangene.

- Det som er litt moro er at alle som har vært med i serien sier til meg at fy fader så flott det er her. Rygge-landskapet, Jeløy, Våler: Det må være noen av landets best bevarte hemmeligheter, har folkene i serien sagt til meg, meddelte Niels Wiig Moss Avis.

Før publikum på Parkteatret fikk se første program i serien, ble podiet inntatt av ordførerne Tage Pettersen fra Moss, Inger Lise Skartlien fra Rygge, René Rafshol fra Råde og Reidar Kaabbel fra Våler som ga publikum en oppvarming.

LES OGSÅ: De gode naboene i «Hver gang vi møtes»

- Vi har kjempestore forhåpninger, og vi ønsker med dette å løfte regionen, sa Reidar Kaabbel og Tage Pettersen før de entret scenen.
 
-    Det var kjempehyggelig , og jeg er sikker på at serien denne gangen blir mye mer personlig enn det var i forrige sesong. Jeg gleder meg virkelig til å se resultatet når man har jobbet så tett med artistene, sa Bethinia Grøndahl som ankom Parkteatret sammen med moren Rita Grøndahl.

Aftenpostens lørdagsutgave har gitt programmet terningkast fire.

Var du på førpremieren? Si din mening i kommentarfeltet under artikkelen.

Artikkeltags