Motorsyklist målt til 174 km/t på E6

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Den unge østfoldingen var ivrig etter å komme seg hjem fra trening og gasset derfor på mens han kjørte motorsykkel på E6 gjennom fylket. En gjennomsnittshastighet av174 kilometer i timen, syntes imidlertid ikke politiet noe særlig om.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Mannen i begynnelsen av 20-årene erkjente at han hadde kjørt alt for fort, da saken nylig var oppe til behandling i tingretten. 
- På deler av strekningen holdt jeg sikkert en gjennomsnittshastighet av 174 kilometer i timen, men jeg kjørte ikke fort hele tiden. Jeg varierte hastigheten, forklarte han dommeren.

Mannen forklarte videre at han ikke hadde skapt noen trafikkfarlige situasjoner den aktuelle torsdagskvelden, og at han godtok straffen politiet forespeilet ham da han ble stanset.

Påtalemyndigheten foreslo at motorsyklisten burde sone 14 dager i fengsel, noe retten sa seg enig i. Det var også enighet om at mannen burde miste førerretten i 18 måneder, og at han må avlegge ny fullstendig førerprøve dersom han ønsker å gjenerverve førerrett på et senere tidspunkt.

Artikkeltags