Nå er Sinnasnekker'n i Moss

Torstein Førland (i midten) og Kjetil Grønlie fra Rygge Elektro sørger for at familien får lys i taket. Otto Robsahm inspiserer.

Torstein Førland (i midten) og Kjetil Grønlie fra Rygge Elektro sørger for at familien får lys i taket. Otto Robsahm inspiserer. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Otto Robsahm, best kjent som Sinnasnekker'n, spiller denne uken inn en episode i Moss.

DEL

Denne uken har Otto Robsahm tatt med seg teamet sitt og reist til Moss for å hjelpe en familie med å få huset deres ferdig pusset opp. 

Men mye er hemmelig. Veldig mye er hemmelig. For programmet skal ikke vises på TV før til høsten. 

Men i ett av programmene vil en familie fra Moss få hjelp fra teamet til Otto. Denne uken er det nå flere lokale krefter, eller helter, som han kaller dem, som hjelper til.

Det har vist seg å kreve mer enn en vanlig arbeidsdag.

– Vi har vært her fra syv om morgenen til ni om kvelden. Så det er greit at dette ikke er noe man gjør hver uke, sier Richard Andersen, fra Mesterhus. 

– Dem har gjort en kjempejobb, skyter Otto Robsahm inn. 

Imponert

Da Moss Avis var på besøk var det fortsatt litt jobb som sto igjen. 

– På en vanlig jobb venter vi som regel på hverandre om vi jobber sammen med malere og snekkere. Her har det gått om hverandre, så litt uvant har det vært. Men det har vært spennende å være med på dette, sier Torstein Førland, fra Rygge Elektro. 

Robert Grosvold, produsenten for Sinnasnekker'n, sier til Moss Avis at de setter stor pris på hva de lokale aktørene gjør for dem. 

–Vi er imponert og glade for at dem trår til så mye som dem gjør, sier Grosvold. 

Thea Lund Kristoffersen, informasjonskonsulent i TVNorge, forteller at det foreløpig ikke er bestemt noen dato for når programmet vil vises, men at den nye sesongen av Sinnasnekker'n begynner til høsten. 

Artikkeltags