Norwegian satser med Star Tour fra MLR

Av

Norwegian og Star Tour utvider samarbeidet og inngår ny millionkontrakt. Samarbeidet omfatter at Norwegian skal fly Star Tours kunder fra Moss Lufthavn Rygge til en rekke middelhavsdestinasjoner sommeren 2011.

Norwegian utvider tilbudet sitt fra MLR.

Norwegian utvider tilbudet sitt fra MLR.

DEL

Få MA+ for 99 kroner for 1 måned!

Kontraktsverdien er på godt over 300 millioner kroner og omfatter nærmere 800 flygninger.

Tidigere i år inngikk Norwegian og Star Tour en avtale om at flyselskapet skal fly reiseselskapets kunder til Gran Canaria og Egypt vinteren 2010/2011. Nå utvides avtalen til å gjelde også sommeren 2011.

Fra Sverige kommer flygningene til å gå fra Stockholm-Arlanda.  I Norge kommer flygningene til å gå fra Oslo-Gardermoen, Oslo-Rygge, Bergen, Bodø, Haugesund, Molde, Stavanger og Trondheim.

Fra Finland kommer flygingene å gå fra Helsinki.

– Vi har en veldig bra dialog med Star Tour og er stolte over at de nå ønsker å utvide samarbeidet med oss. Vi kommer til å kunne tilby passasjerene en helt ny reiseopplevelse i vår splitter nye kabin med såkalt Sky Interior, som hever komforten om bord betraktelig, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam i Norwegian til boarding.no.

– Vi er veldig fornøyde med det utvidede samarbeidet med Norwegian, som innebærer flere fleksible, komfortable og rimelige flygninger for våre reisende. Samarbeidet med Norwegian betyr også at vi får bedre flytider enn tidligere, og det vet vi er svært viktig for kundene våre, sier administrerende direktør Christian Lunde i Star Tour.

Den nye avtalen omfatter nærmere 800 flygninger fra Sverige, Norge og Finland til en rekke destinasjoner ved Middelhavet.


Avtalen om vintertrafikken er verdt over 130 millioner kroner og omfatter over 300 flygninger til Egypt og Kanariøyene fra Norge og Sverige. Totalt omfatter nå avtalen 1100 flygninger. Den totale kontraktsverdien ligger på 490 millioner kroner.


 

Artikkeltags