– Vi synes det er fint å kunne delta i noe som er så positivt og hyggelig, der folk kan delta på forskjellige nivå,sier Pål Enghaug, ansvarlig redaktør i avisen.

Innbyggere i hele vårt nedslagsfelt, som Son, Hobøl, Hølen og Hvitsten, inviteres til deltagelse i konkurransen..

Idylliske Østfold

De fire initiativtagerne inviterer deg til en rundtur i Østfold i samarbeid med Dytt AS. Du blir utstyrt med skritteller og utfordres til å være aktiv i minst 10.000 skritt hver dag. Underveis legger du inn resultatene på moss-avis.no, hvor du får daglige oppdateringer og oppmuntring om allsidig aktivitet.

Klarer du 10.000 skritt hver dag i seks uker, har du «gått» 28 mil i idylliske Østfold, og er samtidig med i konkurransen om å vinne flotte premier, blant annet et reisegavekort på 20.000 kroner.

– Her kan folk konkurrere med seg selv, med andre lag, byer eller personer. Muligheten er mange. Men det viktigste er at folk kommer seg ut, fortsetter Enghaug.


All aktivitet teller

Østfoldhelsa ser dette som en gylden mulighet til å få østfoldingene mer fysisk aktive, mens det samtidig er enkelt å få til i hverdagen, mener styreleder i Østfoldhelsa, Aase Rennesund. Moss Avis vil under Østfold rundt-perioden bidra med en rekke artikler om stedene du passerer.

Det koster 299 kroner per person for å være med i konkurransen. Da får du en skritteller og en personlig nettside via vår nettavis, moss-avis.no. På din personlige nettside finner du en aktivitetstabell som regner alle aktiviteter til skritt, topplister oppdateres der man kan sammenligne seg med andre.

Her i Mediehuset har vi ikke noe imot at det blir knalltøffe dueller mellom fylkets byer. Det kan formes lag som består av mellom to til åtte personer, og på vår nettside kan du følge utviklingen på et virituelt kart, forklarer redaktøren.

- Nå håper vi å få mosseborgerne opp av stolen og ut gå, smiler Enghaug.
Fristen for å melde seg på, er 8. september.