- Politiet hindret sammenstøt

Poltiet i Fredrikstad hindret et sammenstøt mellom tre MC-klubber lørdag ettermiddag.

Poltiet i Fredrikstad hindret et sammenstøt mellom tre MC-klubber lørdag ettermiddag.

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Politiet mener dets nærvær trolig hindret et sammenstøt mellom Hells Angels og Outlaws under Planke MC i Fredrikstad-sentrum i dag.

DEL

– En person fra hver av de to klubbene mobilisere flere personer, og det var tydelig noe var i ferd med å skje, sier politiinspektør Tom Erik Guttulsrød, og opplyser at det roet seg da politiet viste seg.

De tre store i sentrum

I løpet av dagen dukket medlemmer fra alle de tre såkalte «enprosentklubbene», Hells Angles, Outlaws og Bandidios, opp på Planke MC.

– Det er trist å se en kolonne på 70 personer, som Hells Angles’, rulle inn på det som arrangøren mener skal være et familiearrangement
– Mitt personlige syn er at arrangementet, slik det fremstår, ikke hører hjemme i byens sentrum, avslutter Guttulsrød.

Fest i kveld

Flere kilder Fredriksstad Blad har snakket med forteller at stemningen er spent i MC-miljøet, og at det i kveld skal være en stor fest midt i sentrum av Fredrikstad.

- Etter det vi vet har en av de tre store booket et lokale i Fredrikstad sentrum, og skal ha storstilt fest der i kveld. Vi snakker om opp til 300 personer, og det kommer nok til å bli ville tilstander, sier en kilde i MC-miljøet til f-b.no.

Artikkeltags