Høstens store mosjonssatsning, Østfold Rundt, byr på fine opplevelser og premier som reisegavekort og spa-opphold. Tronvik gårdsbarnehage ble trukket ut som ukesvinnere og vant capser og t-skjorter.

Les også om skatterevisoren som vant joggesko i Østfold Rundt.

Når Moss Avis kommer på besøk skal lederne for hver avdeling ut på gå-møte sammen med styrer Helen Mollatt. Hun forteller at aksjonen har skapt engasjement blant personalgruppen. Ideen til det gående møtet kom forrige uke, og som Mollatt så riktig påpeker:
-Det er jo bare å gjøre det! Barnehageyrket er jo dessuten verdens beste, man er mye i bevegelse og får frisk luft samtidig.

Pedagogisk leder på avdeling Småspirene, Veronica Kvarme, forteller at hun hver dag har mellom 11 og 15 000 skritt, bare i løpet av den tiden hun er på jobb.

Skaper samhold


-  Vi er glade for at vi ble med på Østfold Rundt for det virker motiverende på oss, fortsetter Mollatt.
- Det er spennende at små endringer i hverdagen kan gi så stor helsegevinst og å se hva det utgjør i skritt å gå eller sykle til jobb. I tillegg skaper det samhold på arbeidsplassen, vi drar hverandre og folk er inne og ser hvordan de andre ligger an.

Litt konkurranse innad er det også og den sporty styreren forteller at personalet nå har ut uken på å komme seg à jour. Da spikres resultatene fra dytt.no opp på do, til glede, motivasjon og kanskje et spark bak.

Holder koken oppe

Barnehagen satser på å holde koken oppe helt til målgang 25. oktober.

De har allerede hatt fellestur med Trollskogen naturbarnehage, planlegger zumba-kveld for å få ristet skikkelig løs og flere sykler til jobb med visjon og sykkelskilt bakpå.

Tronvik utfordret Trollskogen til felles mosjonsglede og vennskapelig barnehageduell da aksjonen startet. Nå skal de få det travelt med å holde følge videre, Trollskogen gjør det nemlig usedvanlig skarpt. Er du med i aksjonen kan du gå inn på dytt og se de imponerende resultatene deres. Avdelingslederne i Tronvik gårdsbarnehage tar det med godt humør og raushet:
-Vi er rett og slett stumme av beundring over Trollskogen! Smiler de på vei til møtet, mens barna øver på sanger til ordfører Krogsvold skal komme på besøk med miljøsertifisering senere i dag.

Her kan du se hele Østfold Rundt-løypa.