Til gjengjeld kommer kreativitet godt med hvis man vil skape et spennende og elegant hjem. Med litt innsats er det på ingen måte umulig å få et interiør som skiller seg ut, uten å bruke mange kronene på det.

LES OGSÅ: Forvandling på familiegården

Siw Eriksen er nok litt mer enn gjennomsnittlig bevisst på dette. I den nye boligen på Sjøhagen i Moss har hun kombinert møbler fra ulike stilarter og epoker. Her er det retro og nytt i skjønn forening. Interessen for og kunnskap om redesign kommer godt med, slik at ordinære ting med noen enkle grep har fått et nytt utseende eller funksjon. Et eksempel er den gamle skjenken som hun har tatt av bena på, malt og satt på nye knotter.

LES OGSÅ: Fant drømmebadekaret fullt av snø

Økonomi og miljø

I denne episoden av videoserien "Min favoittplass" presenterer Siw den åpne kjøkken- og stueløsningen, hvor miksen av møbler, farger og "nips" blir en spennende helhelt.

Her er det ting som er arvet, kjøpt på Finn.no eller i bruktbutikker.

Siw er opptatt av at man kan spare både penger og miljø ved å ta i bruk gamle ting. Hør henne fortelle mer om løsningene hun har valgt i videoen over. Flere tips finner du i Siws blogg "Revinyl".

LES OGSÅ: Idyll i hagestuen

Her er flere videoer fra denne sesongen av "Min favorittplass":