SOK-leder Westerlund Mork ønsker bedre inneklima på Hoppern skole

Gymlærer Marianne Broch og elever fortalte om dårlig inneklima på Hoppern i september.

Gymlærer Marianne Broch og elever fortalte om dårlig inneklima på Hoppern i september. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

– Vi må selvsagt få utbedret inneklimaet på Hoppern skole på Jeløy så raskt det praktisk lar seg gjøre.

DEL

Det skriver leder for Skole-, oppvekst- og kulturutvalget Sindre Westerlund Mork (V) i en mail til Moss Avis og med kopi til kommunalsjef Bjørn Olavesen, rådmann Bente Hedum; daglig leder i MK Eiendom, Olav Dalåsen, Hoppern-rektor Jens Kristian Aamold, gruppelederne Kjellaug Nakkim (H), Halvard Sand (KrF), Erlend Wiborg (Frp) og ordfører Tage Pettersen (H).

Del på Facebook

Utsatt frist

Bakgrunnen er saken i lørdagens Moss Avis om helsefarlig trekk på Hoppern skole.

Miljørettet helsevern ønsket dette utbedret innen utgangen av året, men har gitt etter for MK Eiendoms forklaring om at det ikke er penger til dette på årets budsjett, og at det derfor skal gjennomføres innen 1. april neste år.

Møte om 14 dager

– Jeg kommer til å gripe fatt i dette på mandag. Da vil jeg kontakte rådmannen ved kommunalsjef Olavesen og be om at vi informasjon i SOK-møtet 21. november. Jeg vil da ha avklart om det er mulig å starte utbedringene allerede i år, eventuelt hvor raskt dette praktisk lar seg gjøre. Jeg har også snakket med styreleder i MKE, Erlend Wiborg, og bedt om at MKE bidrar ned å få fram informasjon til møtet i SOK om to uker, skriver Sindre Westerlund Mork.

Se vår temaside om Jeløy her

Artikkeltags