Storkoste seg på isen i Kirkeparken

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Etter å ha åpnet skøytebanen rundt paviljongen i Kirkeparken fredag kveld, vil ordfører Tage Pettersen (H) se på muligheten for å legge en kunstisflate i sentrum.

DEL

- Det kommer flere og flere hit nå og det er gledelig. Det er et spennende prosjekt og jeg er veldig glad for at vi fikk til dette, sier Tage Pettersen og retter en takk til Visit Moss og Moss drift og anlegg som har lagt is i parken.

Han klippet sin aller første snor som ordfører da skøyteisen ble åpnet fredag ettermiddag. Mange hadde møtt opp og barna kunne knapt vente med å entre isen. Nå håper Pettersen at skøyteisen skal bli så populær at det blir aktuelt å legge kunstis i sentrum.

- Så lenge det er kaldt kan vi klare det, men jeg synes jo godt vi kan utrede tanken om kunstis og se om det faktisk er mulig å lage en kunstisplate i byen. Kanskje ikke i Kirkeparken, men et eller annet sted i bybildet vårt, sier ordføreren.

Ideen er som spikersuppa i Oslo, så vi tror dette blir veldig bra. Får vi litt kaldere vær og noen dager til på oss, blir dette fint

Anbefaler skøyteisen

Klassevenninnene Martine Bergseng Hafto (10) og Bertine Lilleberg (10) kom fra Kambo for å teste isen og var fornøyde med resultatet.

- Det er litt ruglete her, men vi får gå forsiktig så vi ikke faller, sa Bertine og trampet skøytene ekstra hardt ned i isen.
Men det er veldig morsomt da, sier jentene i kor.

De to jentene synes det er helt topp at det har blitt is i sentrum, og selv om det virker litt rart å gå på skøyter midt i byen, vil de anbefale andre barn i Moss å bruke skøytebanen.

- Det er veldig moro, så alle må prøve den, sier Martine og legger til:
Også må vi anbefale hele klassen vår å komme. Selv om det er ruglete her, er det veldig moro, stråler hun.

Tage Pettersen lover imidlertid at det skal gjøres en jobb med isen slik at den blir helt strøken.
- Ideen er som spikersuppa i Oslo, så vi tror dette blir veldig bra. Får vi litt kaldere vær og noen dager til på oss, blir dette fint, sier han.

Artikkeltags