Tage Pettersen er først ute med valgkampvideo

Tage Pettersen stiller til nettprat den siste fredagen i hver måned. Førstkommende fredag er første fredag ut - og allerede nå kan du stille ham spørsmål.

Tage Pettersen stiller til nettprat den siste fredagen i hver måned. Førstkommende fredag er første fredag ut - og allerede nå kan du stille ham spørsmål. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Tage Pettersen, ordførerkandidat for Høyre i Moss, er en flittig bruker av sosiale medier og den første mossepolitikeren som er ute med en valgkampvideo.

DEL

- Grunnen til at jeg laget en valgkampvideo er ganske enkel. Jeg er veldig aktiv i sosiale medier, og jeg ser på det som en mulighet til og nå en størst mulig kontaktflate, sier Pettersen.

Del på Facebook

- En ting er å lage og produsere valgprogram med tekst og lyd. Med video blir det mer personlig, fortsetter Pettersen.

Se valgkampvideoen til Tage Pettersen under.

I disse digitale dager, er ikke det å produsere en video like dyrt og avansert som før. Med et DSLR-kamera og en PC eller Mac, er ikke en video mange arbeidstimer unna Youtube.

- Vi gjorde opptakene på torsdag i forrige uke, og videoen var ferdig redigert og klar til valgkampåpningen nå på lørdag, sier Pettersen.

- Jeg tror at det blir mer og mer viktig i dette og kommende valg, å være aktiv på nett og i sosiale medier. Man vinner ikke valget på nettet, men man viser tilstedeværelse og når ut til mange, fortsetter Pettersen.

- Jeg tror nok flere av mine politiker-konkurrenter vil lage valgkampvideo etter hvert. Men jeg har også forståelse for at ikke alle synes det er like komfortabelt å stå foran et kamera, avslutter Tage Pettersen.

Tradisjonelle

Tomas Colin Archer i Arbeiderpartiet er ikke like overbevist om at valgkampvideo og digitale plattformer er den beste veien og gå for å nå velgerne.

- Nei, vi kommer ikke til å lage valgkampvideo. Vi kjører ikke på med noe massive reklamekampanjer med store plakater og video. Men det er mulig at vi kommer til å lage en radioreklame etter hvert, sier Colin Archer.

- Vi kommer ikke til å være noe mer aktive enn vanlig på nett og i sosiale medier. Vi fortsetter vår tradisjonelle valgkamp. Vi skal nå folket med å være ute i gatene og på stand, samt bruke resultater, målinger og partiprogrammet til informasjon, fortsetter Colin Archer.

- Det er klart at en video gir et personlig inntrykk, men informasjonen blir jo den samme. Personlig så har jeg ikke noe behov for å være så mye på video, avslutter Colin Archer.

Få med deg siste nytt fra Moss Avis på Facebook og Twitter.

Lurer du på noe til fylkesvalget? Østfold fylkeskommune har laget en videopresentasjon av alle partiene på sin youtubekonto.

Del på Facebook
 

Artikkeltags