Tage Pettersen forlanger mer positivitet av kommuneansatte

Tage Pettersen er lei av mediasytingen til kommuneansatte.

Tage Pettersen er lei av mediasytingen til kommuneansatte. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Høyrepolitiker Tage Pettersen er lei av at ansatte i kommunen kritiserer næringsdrivende og beboere i Moss gjennom media.

DEL

På facebook-siden til Moss Avis blir det hett når Tage Pettersen tar til motmæle mot flere ansatte i Moss kommune. 

Del på Facebook

" Jeg begynner å bli lei kommunalt ansatte som til stadighet står frem i avisa for å kjefte opp den ene eller andre! De skal være service medarbeidere i en åpen og positiv kommune, men fremstår ikke slik i dag. Dette skal det bli endringer på til høsten", skriver Pettersen på facebook. 

Les også: Moss kommune i heftig krangel med Europark

Holdninger

Høyrepolitikeren er opptatt av at Moss kommune skal bidra til å gjenreise bypatriotismen, og stoltheten av å være mossing. 

- Moss kommune skal være en service-kommune, særlig når det gjelder holdninger. Vi bruker masse tid på et omdømmeprosjekt, og da må kommunen gå i bresjen. Jeg ønsker ikke å legge munnkurv på noen, men jeg oppfatter kritikken disse personene kommer med som sutring. Jeg har full forståelse for at kommunalt ansatte kan reagere, hvis noe oppfattes som et problem, men det trenger man ikke gå ut i media med. Det går an å ta en telefon til den eller de det gjelder, sier Pettersen.  

Les også: - Familien i Osloveien har ikke vært enkle å samarbeide med
 

Artikkeltags