Tandberg-Hanssen mener han deltar mye på kulturfronten i Moss

Leder av SOK, Øivind Tandberg-Hanssen, har fått kritikk for å ikke delta på Christian Frederik-dagene forrige helg. Han avviser kritikken og sier han deltar på mye av det som skjer i kultur-Moss.

Leder av SOK, Øivind Tandberg-Hanssen, har fått kritikk for å ikke delta på Christian Frederik-dagene forrige helg. Han avviser kritikken og sier han deltar på mye av det som skjer i kultur-Moss. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Leder av Skole-, Oppvekst- og Kulturtuvalget i Moss (SOK), Øivind Tandberg-Hanssen (SV) har fått kritikk for ikke å ha deltatt på Christian Frederik-dagene og at han skal ha uttalt seg negativt om programmet for dagene.

DEL

- Det er litt unødvendig av Tage Pettersen å gå så hardt ut, svarte Øivind Tandberg-Hanssen på kritikken, til moss-avis.no fredag formiddag.

Høyres Tage Pettersen mener lederen av SOK sendte ut gale signaler da han ikke deltok på Christian Frederik-dagene.

–Jeg forstår at det kan oppfattes rart at jeg ikke deltok på kultur- og historiedagene, men det foregår ting på kulturfonten i Moss hele året og jeg deltar på mye. På arrangementets hoveddag, lørdag, var jeg bortreist.

Programmet

Når det gjelder det rikholdige CF-programmet, sa Tandberg-Hanssen at hans intensjon aldri var å uttale seg om et arrangement han ikke deltok på og at han har full tillit til Berit Kolden, Håkon Sæther og de andre i styringsgruppen for Moss 2014.

– Min rolle i planleggingen har ikke vært sentral, men fra de første planene kom på bordet har jeg tenkt på dette som en god idé.

Arbeidet med markeringen av Mossekonventionen fortsetter frem mot det store jubileet i 2014. Og da finnes det ingen unnskyldninger for å la være å delta, verken for Tandberg- Hanssen eller noen andre
 

Artikkeltags