«The Boss» har landet

Mange fra pressen vil ha en prat med Springsteen.

Mange fra pressen vil ha en prat med Springsteen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Rundt klokken 08.00 i dag tidlig landet Bruce Springsteen på Gardermoen. Det er en viss mulighet for at «The Boss» kan komme til Fredrikstad i kveld.

DEL

FBs fotograf Erik Hagen satt på samme fly som Springsteen fra New York, og landet rundt klokken åtte på Gardermoen. Hagen kan melde om et stort presseoppbud på flyplassen.

Rockelegenden skal spille konsert i Telenor Arena i morgen – men i kveld kan det hende at han dukker opp på Litteraturhuset i Fredrikstad.

– Ikke umulig

Ole Johannessen fra Fredrikstad kjenner Southside Johnny personlig. Han utelukker ikke et uanmeldt sjefsbesøk fra Springsteen på Litteraturhuset.

Bandet Southside Johnny avslutter minifestivalen «Born in the USA» på Litteraturhuset. Ole Johannessen fra Fredrikstad kjenner Southside Johnny personlig. Han utelukker ikke et uanmeldt sjefsbesøk fra Springsteen, men om den anerkjente New Jersey-musikeren får fullføre settet alene på scenen gjenstår å se.

– Det er bare Bruce selv som vet om han dukker opp. Men det er ikke umulig. Han er en impulsiv fyr. Hadde South Side spilt i Oslo vil jeg si det er 100 prosent sikkert at Bruce hadde kommet, sier Ole Johannessen.

Tidenes største

Han har jobbet tett med Southside Johnny, og kjent ham i over 20 år. Han er også ihuga Springsteen-fan.

– Jeg vet at Bruce og gutta i E Street Band vet at konserten til Southside er i Fredrikstad. At noen fra bandet dukker opp kan også skje. Mye avhenger av øving for konserten på Telenor Arena på mandag, sier Johannesen og forklarer at båndene mellom Springsteen og Johnny er sterke.

– Det er nære relasjoner både musikalsk og personlig. Alle gutta kjenner hverandre veldig godt. At det er Europa-premiere for Springsteen taler ikke til vår fordel, men konserten vil bli meget bra med eller uten Bruce. Skulle han komme blir det tidenes største musikkbegivenhet i Fredrikstad, mener Johannessen.

Ingenting er sikkert

– Vi har ikke kontroll på dem. Vi har kun «samværsrett» med dem på Telenor Arena. Jeg vet ikke mer enn det, men de har ingen medieoppdrag i Norge, sier Head of Music i plateselskapet Sony, Jan-Henrik Ohme til Fredriksstad Blad.

– Han er velkommen, men vi har ikke fått noen indikasjoner på et besøk, sier nestleder ved Litteraturhuset Roy Freddy Andersen.
300 av 400 billetter er solgt.

Artikkeltags