Gå til sidens hovedinnhold

Tjukkasgjengen kan få heder og ære

Artikkelen er over 9 år gammel

Varaordfører Erlend Wiborg har foreslått Tjukkasgjengen til årets Østfold pris. I går fikk de refleksvester av kommunen.

For det er ingen tvil om at denne gjengen er godt synlig og den vokser med rekordfart.

Nå er også Tjukkasgjengen foreslått til Østfold fylkeskommunes hederspris.

– Denne prisen skal blant annet være en heder for å gjøre Østfold kjent utenfor fylkets grenser, påpekte varaordfører Erlend Wiborg.

– Det synes jeg denne gjengen har gjort på en utrolig fin og sosial måte. Derfor har jeg i dag anbefalt Tjukkasgjengen som kandidat til å vinne årets Østfoldpris, sier Erlend Wiborg.

- Han minner om at Tempo Moss vant i fjor. Tidligere prisvinnere har blant annet vært Arne Skauen, Vivi Haug og gjengen bak Allsang på grensen.

Fredag fikk også Tjukkasgjengen en klapp på skuldra av Moss kommune.
 – Vi fikk inn en søknad om støtte på 10.000 kroner til refleksvester, forklarer Sindre Westerlund Mork (V). – Den har vi innvilget fordi kommunen er imponert over det arbeidet denne gjengen gjør med å få folk ut av sofaen. Dette er en kjempefin måte å få folk til å trimme på, påpeker han.

- Ja, vi har bare et krav, ler initiativtaker bak Tjukkasgjengen, Jan Ellefsen.

– Og det er at du må være blid.

– Men pågangen er så stor at vi stadig trenger flere vester. Derfor håper vi at flere bedrifter i Mossedistriktet kan hjelpe oss med dette, slik at alle som kommer kan få en gratis refleksvest.

– For øvrig har vi nå kommet opp i hele 13780 medlemmer fordelt på 197 avdelinger. Vi har avdelinger i Sverige, Danmark, Spania, Frankrike og Hellas, understreker Ellefsen.