Travel natt for politiet i Østfold

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

I natt mistet en 20-åring førerkortet for å ha foretatt en såkalt "burnout" i Kongens gate. En rekke andre hendelser har også preget natten til politiet i Østfold.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Politiet har hatt nok å gjøre i Østfold natt til lørdag.

En mann på 20 år fikk førerkortet sitt beslaglagt fordi han foretok seg en såkalt burnout i Kongens gatt. Forholdet er nå anmeldt, og bilen hans ble avskiltet da han verken hadde EU-godkjenning eller forsikring på bilen.

Få timer senere opplevde politiet å bli forfulgt av en personbil over lengre tid. Det skulle vise seg å være en gutt på 19 år som kjørte bilen. Ved siden av ham satt mannen som mistet førerkortet på grunn av burnouten. De ble begge bedt om å dra hjem for kvelden.

147 i 100-sonen

Tyve minutter senere på E6 i Rygge blir en mann i 20-årene tatt i 147 kilometer i timen. Dermed fikk han førerkortet beslaglagt og måtte komme seg hjem på annen måte. Forholdet blir også anmeldt, opplyser Terje Marstad, operasjonsleder i Østfold politidistrikt.

Rett før klokken fire på natten blir en mann i 50-årene stoppet på innfartsveien i Moss da politiet oppdaget at lastebilen han kjører ikke har registeringsskilt. Det hele ender med at politiet tauer lastebilen bort, og mannen blir anmeldt for å kjøre en uregistert bil.

Sparket ned i Halden

Også i de andre Østfoldbyene har det vært mye å henge fingrene i for politiet.

I Halden blir en mann i 20-årene slått og sparket i hodet av en person som stikker fra stedet før politiet kommer til. Terje Marstad opplyser derimot at de har indikasjoner på hvem gjerningspersonen er og at forholdet blir anmeldt. Politiet tar seg av den skadde mannen og får ham til legevakten for å se på skadene hans.

Spyttet i ansiktet

Tidligere på kvelden blir en vakt på et utested i Fredrikstad spyttet i ansiktet av en gjest. Mannen endte i fyllearresten og får en anmeldelse på seg.

- Svært aggressiv

Også i Sarpsborg måtte politiet bistå på et utested, etter at en mann som tidligere på kvelden var bortvist fordi han lagde kvalme, kom tilbake til stedet. Mannen opptrer svært aggressivt og politiet blir nødt til å legge ham i håndjern, for å få ham med til fyllearresten. Også han blir anmeldt for nattens ugjerninger.

Artikkeltags