Velferdssentralen arrangerte pubkveld for pensjonister

Fra venstre: Inger Marie Edvardsen, Kjell Solvberg, Ingeborg Grendel og Oddbjørg Ingebriktsen.

Fra venstre: Inger Marie Edvardsen, Kjell Solvberg, Ingeborg Grendel og Oddbjørg Ingebriktsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Lørdag kveld arrangerte Velferdssentralen i Moss pub-kveld for friske pensjonister som er lei av å sitte alene hjemme.

DEL

For første gang ble det mulig for de eldre å kjøpe et glass vin, øl eller en snaps på Velferdssentralen i Moss. Hyggekvelden er i følge daglig leder Bjørn Mørch- Olsen et eksperiment i forsøket på å skape økt trivsel blant eldre som synes at lørdager ofte er den lengste dagen i uken.

Del på Facebook

- Det er gjerne på lørdagskvelden at det ikke finnes særlig med tilbud for de eldre her i distriktet. Mange føler seg ensomme og ønsker seg et sosialt treff-sted i helgen. Det er jo slik at dette med fysisk og psykisk helse henger sammen, og derfor har vi et ønske om å kunne gjøre det enda hyggeligere for de eldre, sa Mørch-Olsen.

Les også: Orkerød sykehjem har søkt om skjenkebevilling

Bevilling

- Vi har fått skjenkebevilling for to pub-kvelder, så det skal bli hyggelig å se hva responsen blir etter denne kvelden. Stadig flere eldre føler tilhørighet her, og vi ser at det ofte dukker opp nye ansikter. I kveld har vi 65 gjester, så her blir det nok god stemning, tilføyde daglig leder.

Se bilder fra pub-kvelden her!

Hygge

Musikerne ver på plass og gjestene stemmet i med gamle gode slagere.

- Vi har spist nydelig spekemat, og har fått lokal snaps, fortalte Gunnar Rismark gjennom summingen av sangglade pensjonister.

Med stearinlys på bordene, fulle mager og med noe godt i glasset, så det ut til at de smilende gjestene på Velferdssentralen gikk en riktig så hyggelig kveld i møte.
.
 

Artikkeltags