Vil du kjenne på golfkølla Tutta brukte i US Open?

Golfkølla "Tutta" brukte i US Open og en signert landslagstrøye auksjoneres bort for tiden på QXL.no. Fretex-ansatte Sara Andersen (t.h) og Madeleine Lagerstedt håper folk tar turen til Fretex Moss for å se på gjenstandene.

Golfkølla "Tutta" brukte i US Open og en signert landslagstrøye auksjoneres bort for tiden på QXL.no. Fretex-ansatte Sara Andersen (t.h) og Madeleine Lagerstedt håper folk tar turen til Fretex Moss for å se på gjenstandene. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Hvis du vil se og føle på golfkølla Suzann “Tutta” Pettersen brukte i US Open eller en signert landslagsdrakt fra de norske håndballherrene, burde du ta deg en tur til Fretex Moss. Og det fort.

DEL

Gjenstandene er en del av et nytt prosjekt hvor kjendiser har ryddet opp i skapene sine og gitt ting de ikke trenger lenger til Fretex.

Et fåtall Fretex-butikker har fått disse kjendisgjenstandene til butikkene sine. Siden mandag har Fretex-butikken på Jeløy innehatt en signert golfkølle fra Suzann “Tutta” Pettersen som hun brukte i US Open tidligere i år, samt Kristian Kjelling sin landslagsdrakt signert av alle håndballherrene.

- Jeg håper folk ser hva de virkelig kan få fatt i her, sier Grete Haaland, butikkleder på Fretex Moss.

Og det er ikke tilfeldig at golfkølla og landslagsdrakta havnet i Moss.

- Vi har et veldig bra golf- og håndballmiljø i området, forklarer Haaland.

Auksjoneres bort på QXL

Kjendisgjenstandene auksjoneres bort på QXL.no, og alle over hele landet kan by på dem. Auksjonen av golfkølla og landslagsdrakta avsluttes søndag 20.55, så du burde kjappe deg hvis du vil titte på dem.

Golfkølla til “Tutta” hadde en utropspris på 500 kroner og landslagsdrakta til Kjelling hadde en utropspris på 250 kroner. Foreløpig ligger budet på golfkølla på 900 kroner og landslagsdrakta på 600 kroner, men Fretex-ansatt Madeleine Lagerstedt håper prisene tar seg opp.

- Det pleier å komme flere bud når det nærmer seg. Det går jo til et godt formål, så jeg håper folk går inn på nettsidene og byr, sier hun.

Flere kjendiser er med

“Tutta” og Kjelling er ikke de eneste kjendisene som har ryddet i skapene sine. Petter Northug auksjoner blant annet bort VM-dressen sin, Lars Monsen skoene sine og Ingrid Bjørnhov to kjoler hun har opptrådt i.

Kjendisene har gitt gjenstandene som gaver, og alle inntektene går til Fretex.

Artikkeltags