Rema innfører ti prosent rabatt på utvalgte varer

LANSERINGSDAG.  Æ offentliggjøres på Clarion Hotel Gardermoen, The Qube klokken 13.30 onsdag. Remas kjøpmenn samles til et møte klokken 10 på samme hotell.

LANSERINGSDAG. Æ offentliggjøres på Clarion Hotel Gardermoen, The Qube klokken 13.30 onsdag. Remas kjøpmenn samles til et møte klokken 10 på samme hotell. Foto:

Av

Rema innfører gjennom kundeprogrammet sitt rabatt på 10 prosent på de ti varene kundene handler mest, samt 10 prosent rabatt på frukt og grønt.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Det fremgår av markedsmateriell som Nettavisen har fått tilgang til.

En rabatt på 10 prosent på frukt og grønt for Remas fordelskunder vil være bedre enn rabatten på 9,5 prosent på frukt og grønt som Kiwi Pluss-kunder får.

En rabatt på ti prosent på de ti varene den enkelte kunde handler mest av vil være en nyvinning  for en dagligvarekjede i Norge. Den indikerer at Rema går hardt til verks i den stadig tøffere kampen om dagligvarekundene.

Ægo?

Nettavisen meldte tidligere onsdag at Remas Æ-satsing vil være en app med mulighet for et kundefordelsprogram, samt rabatter på varer man handler mye av og et tilbud på frukt.

Det har også vært snakk om at Rema vil innføre en hjemkjøringstjeneste liknende tjeneste Vigo, som Rema har i Danmark. Rema registrerte allerede i oktober 2016 domenen ægo.no og aego.no. Nettavisen har imidlertid ikke fått bekreftet hvorvidt en slik tjeneste er en del av lanseringen onsdag.

Presenteres ondag

Programmet for Æ skulle presenteres som en nyhet på Clarion Hotel Gardermoen, The Qube klokken 13.30 onsdag. Remas kjøpmenn var samlet til et møte klokken 10 på Gardermoen samme dag.

Dagligvareeksport Odd Gisholt ved BI sa til Nettavisen før lanseringen at lavere priser er nødt til å være en sentral del av Æ-satsingen til Rema.

– For å ta igjen markedsandeler fra Coop og Norgesgruppen, er Rema nødt til å komme med nye varer med latterlig lave priser, sier Gisholt. 

– For forbrukerne er dette uten tvil veldig positivt. Økt konkurranse betyr nye, spennende varer til lavere priser, sier han.

Artikkeltags