Mosseporten senter kåret til "Årets kjøpesenter"

Best: Senterleder Kristin Herje Strømme flankert av Lorentz Sæter fra Amfi Surnadal og Helene Holstad fra Amfi Ulsteinvik.

Best: Senterleder Kristin Herje Strømme flankert av Lorentz Sæter fra Amfi Surnadal og Helene Holstad fra Amfi Ulsteinvik. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Mosseporten senter er blitt utnevnt til "Årets Kjøpesenter" i Amfi Awards 2016 i konkurranse med de totalt 78 sentrene som inngår i Amfi-kjeden.

DEL

Utdelingen skjedde under Amfis årlige konferanse som fant sted i Surnadal på Nordmøre. Senterleder Kristin Herje Strømme på Mosseporten mottok prisen på senterets vegne.

Best rangering

Kriteriene for kåringen er basert på nøkkeltall fra 2015 innen hovedfokusområdene i Amfi. Mosseporten er det kjøpesenteret som får gjennomsnittlig best rangering innen de ulike fokusområdene, som er: Omsetningsutvikling, driftsresultat pr. m2, felleskostnader teknisk drift, ledig areal, mislighold og fornøydhetsindeks hos leietakere.

Selvstendig profil

Amfi Ulsteinvik og Amfi Surnadal kom på henholdsvis andre- og tredjeplass i kåringen, som er den viktigste kategorien i Amfi Awards.

På lik linje med et tyvetalls andre sentre i kjøpesenterkjeden Amfi, er Mosseporten ikke profilert som et Amfi-senter men fremstår utad med en selvstendig profil.

Mosseporten har 58 butikker. Senteret er det eldste kjøpesenteret i Moss og feirer 30 år i 2016. Amfi er Norges største kjøpesenterkjede og en del av Olav Thon Gruppen.

Les også: Husker du da Christer Falck jobbet på Mosseporten senter?

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken