TrioVing flytter bort fra Moss uansett

Mogens Jensen (t.h.) fra Assa Aboy og adm.dir. Leif Lippestad fra TrioVing stilte på møte med Moss kommune i går uten at det endret noe som helst på selskapets flytteplaner.

Mogens Jensen (t.h.) fra Assa Aboy og adm.dir. Leif Lippestad fra TrioVing stilte på møte med Moss kommune i går uten at det endret noe som helst på selskapets flytteplaner.

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

En hyggelig sammenkomst som ikke endret noen verdens ting. Det var resultatet av et times langt møte TrioVing i går hadde med Moss kommune.

DEL

Det var ordfører Tage Pettersen (H) som opprinnelig ønsket å møte TrioVings eierselskap, Assa Abloy i Stockholm til en samtale om selskapets utflytting fra Moss.

Og møte ble det, men i Moss. Områdesjef for Assa Abloys virksomheter i Skandinavia, Mogen Jensen, tok turen til Moss hvor han sammen med administrerende direktør Leif Lippestad i TrioVing, møtte ordfører Tage Pettersen, Industriforeningens Gunnar Laursen, Yngvar Trandem fra Mosseregionens Næringsutvikling og kommuneplanlegger Terje Pettersen.

Står fast

– Vi ble presentert for hvilke muligheter og fortrinn Moss og regionen har, sa Mogens Jensen til Moss Avis etter møtet.

– Forandret dette noe på flytteplanene?
– Vi har vært utrolig glade for den tiden vi har hatt i Moss, men når har vi tatt en beslutning om å flytte, er det for å kunne samlokalisere Moss med Oslo-avdelingen. Den beslutningen står fast.

– Likevel ville dere møte ordføreren?
– Når man blir invitert til et møte med ordføreren, sier man ikke nei, svarer Mogens Jensen.
– Vi kom for å lytte til kommunen, tillegger administrerende direktør på TrioVing, Leif Lippestad.

Fremsnakking

Heller ikke ordfører Tage Pettersen hadde et realistisk håp om at om at TrioVing skulle komme til å snu nå.

– Men skulle de ombestemme seg er de velkomne tilbake. Vi har egnede tomtearealer på så vel Vanem som på Kambo og Tykkemyr. Uansett er det å fremsnakke regionen vår, alltid viktig, mente Tage Pettersen.

Artikkeltags