– Vi har da ikke et eget kommunalt arbeidskontor

Ordfører Tage Pettersen slår tilbake mot kritikken.

Ordfører Tage Pettersen slår tilbake mot kritikken.

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Ordfører Tage Pettersen (H) i Moss tar ikke kritikken fra klubblederen på Peterson til seg.

DEL

– Det er jo ikke slik at Moss kommune driver et eget arbeidskontor. Vi jobber gjennom Nav, og her har de tidligere Peterson-ansatte fått spesialbehandling, sier Pettersen og minner om at det for 50 av de 150 tidligere ansatte som tilhører Moss, er blitt gjennomført såkalt jobbmatch for å få disse over i nytt arbeid.

– Nav er Moss kommunes verktøy. Kommunen har ingen egen budsjettpost for arbeidsledige, men vi følger godt med på det Nav driver med. Senest i forrige uke hadde jeg et halvdagsmøte med Nav for å forsikre meg om at de gjør jobben sin, sier ordfører Tage Pettersen til Moss Avis.

Ordføreren viser til det kommende informasjonsmøtet 21. juni.
– Er Bjørn Arild Hansen misfornøyd, får han komme fram med kritikken sin der. Han må gjerne skyte på meg, men det er Nav som er ansvarlig for tiltakene, påpeker Tage Pettersen.

Nav-sjef i Moss, Kari-Mette Mjønner, mener de Peterson-ansatte har fått en god behandling i Nav.
– Vi har jobbet mye med Peterson, men etter hvert må de oppsagte der måtte stille seg på linje med andre arbeidsledige, sier Kari-Mette Mjønner.

Det synspunktet deles også av Tage Pettersen.
– Nå får de Peterson-ansatte enda litt mer spesialbehandling i form av det kommende stormøtet i Samfunnssalen i Moss. Ut over det kan man ikke spørre hver eneste en om hva de synes bør bli gjort for dem.

LES OGSÅ:

Mener Peterson-ansatte er glemt av Moss kommune

NAV tror mange ansatte ved Peterson vil få jobb

Artikkeltags