Savnet kvinne etter seilbåtulykke i Oslofjorden

Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

SISTE: Klokken 11:10 melder politiet at den savnede kvinnen i 50-årene er funnet på Tofte.

DEL

HURUM: – Vi fikk opplysninger fra noen som så en kvinne i Tofte sentrum som åpenbart frøs og var kald. Det viste seg å være den kvinnen vi savnet. Vi er glad for at hun er kommet til rette, sier operasjonsleder Rune Hunshamar til Drammens Tidende.

Ambulanse ble varslet, og kvinnen er nå kjørt til legevakta i Røyken.

Kvinnen ble funnet ikke langt unna havna hvor båten sank, etter å ha fått problemer rundt klokka 03.45 natt til lørdag.

Ifølge politiet i Sør-Øst skal seilbåten, som var av tre, ha kjørt i moloen og samtlige tre som var i båten, to kvinner og en mann, skal ha lagt på svøm.

Operasjonslederen i politiet forteller at båten som personene befant seg i, tok inn så mye vann etter ulykken at den har gått ned.

Drammens Tidende skriver at omstendighetene rundt hendelsen lenge var litt uklare. Politiet var usikre på om kvinnen la på svøm sammen med de to andre.

Politiet har sett en video som gjorde at de anså at den savnede kvinnen trolig hadde kommet seg på land.

De to andre som var i båten, en mann og en kvinne i 40-årene, er siktet og mistenkt for å ha kjørt båt i ruspåvirket tilstand. Også den siste kvinnen var påvirket av rus da hun ble funnet.

Lørdag morgen opplyste Redningsselskapet om at de, sammen med dykkere, brannvesenet og redningshelikopter, fortsatt deltok i et søk etter den savnede kvinnen i Oslofjorden.

Ifølge NTB var kvinnen som lenge var savnet i 50-årene.

Artikkeltags