Ganske stille natt for politiet

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Lite å gjøre for Østfold-politiet natt til søndag, og det er de fornøyde med.

DEL

– Det har vært stille i Fredrikstad, og det er bra. Det er slik det alltid burde være, mener operasjonsleder i Øst politidistrikt, Tom Sandberg til Fredriksstad Blad søndag morgen.

De eneste hendelsene politiet rapporterer om, er to bortvisninger fra sentrum og en anmeldelse av en sjåfør uten førerkort. De to som ble sendt hjem fra byen, var begge menn, beruset og kranglete.

Mannen som ble anmeldt for kjøring uten førerkort, lot i tillegg som han var sin bror. Han hadde nemlig lappen, så mannen prøvde å bruke denne. Men han ble gjennomskuet av politiet.

I Moss var det to menn som ble tatt hånd om av politiet etter bråk og ufin oppførsel, og en ble bortvist fra byen.

I Halden ble en 19-åring pågrepet etter å ha sparket en person som lå på bakken, Han prøvde også å skalle til en polititjenesteperson.

I Rakkestad slo en mann i 20-årene samboeren sin slik at hun begynte å blø neseblod. Han er pågrepet og skal avhøres utover søndagen.

I Aremark måtte politiet gripe inn på en fest i et lokale ved 23.30-tiden. Det var bråk og slåsskamp, så politiet avsluttet festen. En person ble kjørt til legevakten med skade.

Artikkeltags