Spyttet på samboer og lagde bråk

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

En 21-år gammel mann fra Moss måtte overnatte i politiets varetekt natt til 1. Pinsedag.

Bakgrunnen for pågripelsen av 21-åringen var en krangel på Ekholt natt til søndag.

– En patrulje kom over mannen og hans samboer i full krangel på Ekholt, sier operasjonsleder i Østfold-politiet – Bjarte Norheim.

Mannen skal, ifølge politiet, blant annet ha spyttet på samboeren sin.

– For dette forholdet, og for å ha skapt ordensforstyrrelse tok patruljen ham med til arresten. Der ble han over natten, og vi vil avhøre ham søndag, sier Norheim.

– Politiet vil også anmelde 21-åringen, opplyser Norheim.

Høy musikk

– Det har vært mye folk i bysentraene i de største byene i Østfold i natt, og det har gjort at vi har fått en del henvendelser, sier operasjonsleder Terje Marstad tidlig søndag morgen.

– Det har vært litt bråk i natt, men ikke de største hendelsene, forteller Marstad.

– Det som er beklagelig er at vi har fått en del henvendelser om høy musikk og støy på flere adresser, men dette er saker vi dessverre har måttet nedprioritere. Vi har fokusert på å være synlig og til stede i sentrum i østfoldbyene.

Pågrepet etter vold

I Fredrikstad har det vært flere små hendelser i natt. Det fleste har vært i forbindelse med festing, og har utartet i sentrum.

Én mann ble rundt klokken 00.30 pågrepet et sted i kommunen etter å ha utøvd vold mot sin samboer. Han ble kjørt i arresten, mens fornærmede ble fraktet til Sykehuset i Østfold for undersøkelser.

– Resultatet av de undersøkelsene er jeg ikke helt sikker på, men den siste meldingen jeg har fått inn er at det skal være lettere skader, sier Marstad.

– Mannen som er pågrepet vil bli avhørt i løpet av dagen.

Knuste ruter i Halden

I Halden ble en mann i 30-årene kjørt i arresten etter å ha vært uønsket på en adresse i sentrum. Mannen ville ikke etterkomme pålegget om å fjerne seg fra sentrum, og ble derfor tatt med til fyllearresten.

En annen mann i 30-årene ble senere på natten kjørt til fyllearresten etter å ha knust ruter på en butikk på Risum.

– Drivere av butikken vil bli kontaktet i løpet av dagen, avslutter operasjonsleder Marstad.

Artikkeltags