Politiet jakter tre menn etter voldsepisoder i Moss

Osloveien: 200 meter nord for den tidligere inngangen til Peterson ble en mann slått ned sist lørdag. Politiførstebetjentene Knut-Arne Berger og Anders Boye Fredriksen (t. v.) håper noen har sett eller hørt hendelsen og tar kontakt med politiet.

Osloveien: 200 meter nord for den tidligere inngangen til Peterson ble en mann slått ned sist lørdag. Politiførstebetjentene Knut-Arne Berger og Anders Boye Fredriksen (t. v.) håper noen har sett eller hørt hendelsen og tar kontakt med politiet. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Sist helg ble én person slått ned i Osloveien, mens én ble ranet på Ørejordet. Politiet ønsker tips om hendelsene.

DEL

Klokken 21.30 lørdag kveld ble en mann oppsøkt av tre menn i Osloveien, rundt 200 meter nord for inngangen til tidligere Peterson.

– De tre tok kontakt med mannen da de møttes, men da han snudde ryggen til de tre mennene ble han regelrett slått ned. Han så ikke hvem som slo, men har gitt en god beskrivelse av én av mennene. Han skal være rundt 185 centimeter høy, ha rødlig hår og rødt velstelt skjegg. Mannen hadde også på seg en blå vinterjakke med pelskrage. Alle de tre er i 20-årene og er mest sannsynlig fra Norge, forklarer krimsjef Henning Dalby.

Ved midnatt gikk en mann på gangstien ved BMX-banen på Ørejordet. Tre menn kom i mot ham og da de møttes ble han slått ned, deretter «hoppet» de tre mennene på ham og han ble fraranet mobiltelefon og penger.

– Mannen som ble slått ned på Ørejordet har ikke gitt oss noen beskrivelse av mennene, bortsett fra at de var i 20-årene, hadde mørke jakker og var rundt 180 centimeter høye. Det ligner jo en del på beskrivelsen etter overfallet i Osloveien og derfor er det naturlig for oss å se disse hendelsene i sammenheng, fortsetter Dalby.

– Vi ønsker oss tips i denne saken. Er det noen som har hørt eller sett noen av hendelsene, så er det viktig at man tar kontakt med oss, avslutter krimsjef Henning Dalby.

Artikkeltags