Ingen pågrepet etter skyting i Sarpsborg

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ingen er så langt pågrepet etter at en mann i starten av 20-årene skal ha blitt skutt i sitt hjem i Strømsethers vei på Yven i Sarpsborg onsdag kveld.

DEL

Mannen hadde da selv oppsøkt en nabo som meldte til politiet om skytingen. Offeret er sendt til sykehus med det som ikke skal være noen livstruende skader, skriver Sarspborg Arbeiderblad.

Like før klokken 00.30 natt til torsdag bekreftet politiet at det har vært skyting på Yven. Politiet fikk melding om hendelsen rett etter klokken 21.00 onsdag kveld.

Politiet satte i gang søk umiddelbart etter at de kom fram til huset.

En forbipasserende forteller at politiet var bevæpnet og sjekket biler som kjørte forbi.

– Vi kom kjørende og så flere politifolk som kledde på seg finlandshetter og hjelmer. De hadde også våpen, forteller han. Med seg i bilen hadde han både barn og mor. Det var en skremmende opplevelse, sier vedkommende til Sarpsborg Arbeiderblad.

– De kom mot oss med hevet våpen og det gjorde inntrykk. Det var skremmende, sier han.

Full etterforskning

Politiet har natt til torsdag foretatt rundspørringer, taktisk og teknisk etterforskning.

– Vi vet så langt ikke noe om gjerningspersonene her, annet enn at det skal ha vært mer enn én. Antallet er usikkert, opplyser jourhavende jurist i Øst politidistrikt, Jon Gran Ruud overfor SA torsdag morgen.

Politiet gikk onsdag kveld og natt rundt i området og snakket med naboene.

– Vi har snakket med vitner, og vi har fått avhørt offeret. Vi er selvsagt også interessert i ytterligere opplysninger i saken. Dette har funnet sted like før klokken 21, og politiet vil gjerne ha opplysninger om folk og framkomstmidler som er observert i området rundt dette tidspunktet, sier Ruud.

Ukjent motiv

Politiet kan torsdag morgen ikke si noe om hendelsen er et oppgjør i noe miljø.

– Vi har ikke si noe om motiv eller mulige gjerningsmenn. Vi står på bar bakke, sier Ruud.

Opplysninger i saken kan rettes til politiet på telefon 02800

Artikkeltags