Møblene i 1971-leiligheten til salgs: – Jeg er overrasket over interessen

TIL SALGS: I går kveld ble inventaret i 1971-leiligheten i Blessomveien lagt ut for salg. Budene har strømmet på fra første stund.

TIL SALGS: I går kveld ble inventaret i 1971-leiligheten i Blessomveien lagt ut for salg. Budene har strømmet på fra første stund.

Artikkelen er over 2 år gammel

Da Ann-Christin Andersson la ut innboet i 1971-leiligheten til salgs på Facebook, hadde hun ikke forventet så umiddelbar og stor respons.

DEL

– Jeg la ut en annonse på en kjøpe-selge-bytte-side på Facebook onsdag kveld. De første budene kom umiddelbart og det kom stadig flere utover natten, sier Andersson til Sarpsborg Arbeiderblad.

En tidsreise

SA har tidligere skrevet om leiligheten i Blessomveien hvor tiden har stått stille. Da damen som bodde i leiligheten nylig døde, ble boligen lagt ut for salg.

Eiendomsmegler Jonas Nikolai Grimsøen har tidligere uttalt til SA at han ble helt stum da han gikk inn i leiligheten første gangen. Det var som å foreta en tidsreise 47 år tilbake i tid. Til 1971 da blokken ble bygget.

Leilighetens interiør var så gjennomført fra 70-tallet at den fikk oppmerksomhet i hele Norge. Mange tok kontakt med eiendomsmegler for å få kjøpt gjenstander fra leiligheten.

Og nå er altså muligheten der for dem som er interessert.

Populær tivolilampe

Ann-Christin Andersson er ikke kjøperen av leiligheten. Hun hjelper bare til med å få solgt møbler, pyntegjenstander og annet fra leiligheten.

– Det er veldig mange som er interessert i å handle. Mange bud har kommet inn. Vi har budfrist på rundt en uke. Leiligheten skal være tømt til midten av måneden, sier hun.

– Er det noen gjenstander som er mer populære enn andre?'

– Ja, en tivolilampe er flere interessert i. Det samme gjelder radiokabinettet. Det har også kommet inn bud på gardiner, stoler og bord. Noen er også interessert i å kjøpe kjøkkeninnredningen. Men det må vi selvsagt spørre de nye eierne av leiligheten om, sier Andersson.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.