Nye problemer og forsinkelser på Østfoldbanen

TØFF PENDLER-MORGEN: Det ble en tøff start på onsdagen for en del mossependlere da flere togavganger fra Moss ble innstilt som følge av problemer med en sporveskler på Ski.

TØFF PENDLER-MORGEN: Det ble en tøff start på onsdagen for en del mossependlere da flere togavganger fra Moss ble innstilt som følge av problemer med en sporveskler på Ski.

Feil på en sporveksel fører fremdeles til store problemer for pendlere på Østoldbanen onsdag morgen. Klokken 08:08 ble det varslet at feilen var rettet , men at reisende fremdeles måtte regne med forsinkelser. Klokken 08:48 kom kontrabeskjeden om at nye forsinkelser kan ventes.

DEL

SISTE: – Vi er tilbake på enkeltsporet drift mellom Ski og Ås, fordi det viser seg nødvendig med mer arbeid på sporvekselen vi har slitt med i dag. Varigheten på dette arbeidet er foreløpig uviss. Dette vil gi forsinkelser og vi beklager ulempene!, melder Bane NOR på twitter rett før klokken 09:00 onsdag morgen.

Det var ved 04:30 tiden Bane NOR først meldte om problemer på Østfoldbanen onsdag morgen. Dette førte til forsinkelser og innstillinger mellom Ski og Vestby på grunn av feil på en sporveksel i Ski. Det var linjene L21 og R20 som var berørt.

NSB meldte at reisende måtte regne med forsinkelser og innstillinger mellom Ås og Ski.

Her kan du se om ditt tog er i rute.

Klokken 06.15 meldte Bane NOR at det er kun enkeltsporet som er i drift mellom Ski og Ås på grunn av feilen, og at dette medfører forsinkelser og noen innstilte tog. Det forventes at feilen vil være fikset mellom klokken 07 og 08. Slik ble det altså ikke.

Flere pendlere har varslet Moss Avis om at det i morgentimene har vært noe kaotiske tilstander på Moss stasjon. Rett før 07:00 var det kun et fåtalls taxier på stasjonen, og flere hundre reisende, som måtte komme seg i taxi til videre togtransport fra Ski.

Artikkeltags