Politiet: – Folk må bruke hodet i dag

– Det har vært veldig rolig over hele fjøla. Jeg tror været kan ta litt av skylda for det, sier operasjonsleder Ronny Årstein i Politiet i Øst til Moss Avis. Kun én hendelse i Moss natt til lørdag.

DEL

– Vi har fått inn flere meldinger om mye vann på veiene i distriktet. Unngå vannplaning. Folk må bruke hodet i dag, sier Årstein til Moss Avis lørdag morgen.

Vegtrafikksentralen øst varsler på Twitter om skiftene føre på veiene på Østlandet.

– Grunnet nedbøren som kommer, kan det være skiftende føre på veiene. På hovedveiene er det stort sett bart og vått, mens på de mindre veiene kan det være glatt. Det er meldt inn overvann på flere veier, så det er fare for vannplaning. Kjør forsiktig! Senk farten!

Fant narkotika

Selv om det har vært en rolig natt i distriktet, måtte en politipatrulje rykke ut til utestedet Mikrobryggeriet i Moss rett over klokken halv to. 

– Vi fikk inn en melding fra vekterne om at en av gjestene hadde forsøkt å stjele en mobiltelefon. Når vi da fikk kontroll på fyren, fant vi hvitt pulver på ham. Han fremsto som ruset og er en mann i 40-årene fra Moss. Vedkommende er anmeldt for bruk og besittelse av narkotika, forteller operasjonslederen.

Artikkeltags