Politiet rykket etter melding om mann med øks i Moss som ropte og skrek

DEL

Politiet melder like før klokken 14 lørdag ettermiddag at de har rykket ut til en boligadresse i Moss etter melding om en mann med øks som ropte og skrek.

Politiet melder videre at de er fremme på stedet og har kontroll på vedkommende. En annen mann er involvert i hendelsen og har en mindre skade i hodet.

Klokken 14.25 melder politiet at de fikk kontroll på en mann i 40-årene som nå er besluttet pågrepet. Vedkommende som trolig har blitt slått i hodet behandles ved lokal legevakt.

Den pågrepne mannen i 40-årene skal være kjent av politiet, og hendelsen fant sted i Øreveien i Moss, i tilknytning til kommunale boliger, opplyses det til Moss Avis av Gisle Sveen, operasjonsleder ved operasjonssentralen til Øst politidistrikt.

– Den pågrepne mannen ble oppfattet som i ubalanse når politiet ankom stedet. Han har gått forbi en leilighet hvor han knuste noen ruter, og ble observert, forteller Sveen om hendelsen.

Mannen skal så ha gått videre til en annen leilighet hvor han skal ha hamret på en dør med øks. Det oppsto så en trusselsituasjon med flere involverte.

– Det oppsto en trusselsituasjon som da endte med at en mann ble slått i hodet og fikk mindre skade, sier operasjonslederen.

Flere skal ha vært vitne til hendelsen. En teori er at det er en uoverensstemmelse mellom de involverte som er årsaken til hendelsen.

Artikkeltags