Gå til sidens hovedinnhold

Snakk om royal Råde-reklame!

Artikkelen er over 3 år gammel

- Vi ante ikke noe om dette før en venn av oss fortalte at han hadde sett rabarbradrikken vår på Slottet.

Det sier en overrasket rabarbra-produsent, Ida Marie Bræck Lundeby til Moss Avis fredag.

De fleste har kanskje fått med seg at prins William og hans gravide kone, hertuginne Kate, har gjestet Norge de siste dagene. Blant annet ble de og en rekke andre prominente gjester gjort stor stas på med en festmiddag på Slottet torsdag kveld.

Det kanskje ikke så mange fikk med seg da, var at Kate, William og de andre gjestene blant annet fikk servert rabarbradrikk fra Lundeby gård i Råde.

En gård som altså har lange rabarbratradisjoner, og som i sommer satset nytt med produksjon av en helt ny rabarbradrikk. 

På Lundeby gårds egen Facebook-side har de stolte Rabarbra-produsentene selvsagt sett nøye over TV-bildene og ringet rundt en flaske med de gyldne Råde-dråpene.

- Dette ante vi ingenting om. Men det er jo litt morsomt at Slottet velger å bruke vårt produkt, sier Bræck Lundeby. Hun legger til at de har hatt en eventyrlig start på rabarbraeventyret sitt, og trekker særlig frem Bondens Marked i Moss som en flott arena å få vist seg frem.

- Det første markedet tok oss helt på senga. Da solgte vi så mye at vi måtte hente nye forsyninger to ganger, sier lokalmat-gründeren som ser frem til en ny innhøsting med påfølgende produksjon i 2018.

Les også: Bondens Marked falt virkelig i smak

Les også: Skal bringe lokalmat til torgs i Moss 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.