Råde ser på leksefri og velferdsteknologi

LEKSEFRI: Forrige skoleårs elevrådsleder Jorunn Helene Hermansen (til høyre) og resten av 7A på vei mot det nye bygget på Karlshus skole i april iår. Skal framtidens elever gjøre alt arbeid på skolen og ha leksefri? Spør Råde innbyggerne.

LEKSEFRI: Forrige skoleårs elevrådsleder Jorunn Helene Hermansen (til høyre) og resten av 7A på vei mot det nye bygget på Karlshus skole i april iår. Skal framtidens elever gjøre alt arbeid på skolen og ha leksefri? Spør Råde innbyggerne. Foto:

Onsdag 29. august inviterer Råde kommune innbyggerne med på åpen dialog om to aktuelle temaer innenfor henholdsvis helse og skole.

DEL

Det forteller rådgiver og fagansvarlig Nina Johansen i politisk sekretariat i Råde kommune.

– Vi har invitert innbyggerne i Råde til å være med å påvirke i to veldig aktuelle temaene «leksefri i skolen» og «velferdsteknologi», skriver Johansen.

Fast utvalg for levekår og omsorg har åpent temamøte om velferdsteknologi på ettermiddagen onsdag 29. august. Møtes holdes i kommunestyresalen på rådhuset.

«Hva er velferdsteknologi og hvordan skal Råde kommune satse på dette i framtiden? Vi skal informere om temaet og presentere det arbeidet som er i gang i Råde. Deretter diskusjon rundt temaet», lyder agendaen.

Fast utvalg for utdanning, mangfold og kultur har åpent temamøte om leksefri skole på kveldstid onsdag 29. august. Dette møtet finner sted på Karlshus skole.

«Skal vi ha en skole med eller uten lekser? Innledning ved Kjersti Lien Holthe fra Høgskolen i Østfold, med synspunkter rundt temaet. Deretter diskusjon rundt temaet,» heter det om agendaen for dette møtet.

Artikkeltags