Ramm i Råde

Fra venstre: Vegar Tryggeseid, Martin Marki, Steinar Klouman Hallert, Morten Ramm

Fra venstre: Vegar Tryggeseid, Martin Marki, Steinar Klouman Hallert, Morten Ramm Foto:

I den nye programserien Norge Rund er Råde siste stoppested for humorkollektivet Humornieu

DEL

Med Morten Ramm i spissen har Humornieu reist rundt i Norge for å lage en web-TV-serie der fem steder spiller hovedrollen i hver sin episode. I Råde satte humoristene opp eget talkshow-studio på parkeringsplassen til Råde kirke og lagde innslag sammen med lokalbefolkningen.

– Råde var helt prima! Været var upåklagelig og folk var velvillig med på innslagene vi lagde. forteller Martin Marki, som er en av humoristene i gruppen.

– Morten Ramm lagde «Folkets film» med en hageentusiast han møtte på gata, Erlend Mørch ryddet opp i en to år gammel konflikt på Solveigs Pizza, Vegar Tryggeseid tok for seg prisnivået i Råde dersom du kommer fra Thailand, mens jeg kjørte rundt i bilen min og viste frem stedet, fortsetter han.

Navnet «Norge Rund» kommer av at de kjører rundt i sitt mobile busstudio i en buss de fikk låne av Nettbuss Xpress, til mindre steder man ikke kommer seg til med tog eller fly – litt som de mange stedene som trekkes frem i et annet kjent TV-program med nesten samme navn, skrives det i en pressemelding til Moss Avis.

 – Men dette er jo en rundreise, så det blir enklere uten t'en, kommenter Marki.

Før de kom til Råde har humorkollektivet vært innom Grimstad, Ørsta, Hemsedal og Ulsteinvik.

Episoden fra Råde kan du se via YouTube her.

Artikkeltags