Én reiseaktør fra Rygge til Tyrkia

M-Travels Mette Myrvang fra Moss har de siste årene spesialisert seg på å tilby pakketurer til Tyrkia for idrettslag. Her fra et av hotellene ved Antalya.

M-Travels Mette Myrvang fra Moss har de siste årene spesialisert seg på å tilby pakketurer til Tyrkia for idrettslag. Her fra et av hotellene ved Antalya. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Mens Norwegian trekker seg ut av Moss lufthavn Rygge vil M-Travel fra Moss fortsette å tilby reiser til Tyrkia i vinter.

DEL

Dermed blir den mossebosatte gründeren Mette Myrvang eneste reiseaktør som flyr fra Rygge-flyplassen til Tyrkia denne vinteren.

Selskapet hennes tilbyr i hovedsak treningsleir for idrettslag. Også pensjonister og andre grupper, samt enkeltpersoner, flyr med Myrvangs innleide fly fra det Antalya-baserte charterflyselskapet Sky Airlines.

Del på Facebook

Øker

I fjor benyttet blant annet Vålerenga Fotball, Fredrikstad FK og Moss FK seg av M-Travels pakketurer, da de dro på treningsleir til landet.
– I år ender jeg vel opp med rundt 50 lag, sier Mette Myrvang, som står bak enkeltpersonforetaket.

Hun er godt fornøyd med veksten og framtidsutsiktene.
– Det har gått veldig bra. Vi har hatt en kjempesesong, sier hun.

Ingen konkurranse

Hun har allerede sendt folk på treningsleir og pakketurer til middelhavslandet de siste årene. Norwegians siste fly reiser ned 25. oktober.
– Jeg sa til meg selv at hvis Norwegian trakk seg ut, da skulle jeg gripe sjansen og gå for det.

Hun tror ikke hun vil få konkurranse fra andre aktører, så lenge hun holder seg til vinteren.
– Nå sier jo Moss lufthavn Rygge stopp til nye selskaper. Og jeg tror ikke Ryanair har planer om å satse på Tyrkia. Da ville de vært der for lenge siden, svarer hun, og legger til:
– For charterturisme er høysesongen om sommeren, mens jeg fokuserer på vinterhalvåret.

Ukentlig

Etter planen vil de første flyene gå fra og med 17. februar, men de kan også starte opp allerede 27. januar, dersom noen avtaler går i boks.

Det er i utgangspunktet snakk om ukentlige avganger, hver fredag kveld fra Rygge.
– Det som er garantert er at det blir flyginger fra 17. februar. Foreløpig vil siste fly tilbake til Rygge gå 6. april, sier hun.

– Kommer du til å fortsette å tilby reiser utover våren også?
– Hvis det viser seg at det er belegg for det, så gjør jeg det, svarer hun.

Artikkeltags