Slik så det ut etter at russen hadde festet på Tronvikstranda

TRIST SYN: Slik så det ut på TRonvikstranda onsdag morgen. - Dette er ikke noe å være stolt av for russen, synes turgjenger May Britt Dale.

TRIST SYN: Slik så det ut på TRonvikstranda onsdag morgen. - Dette er ikke noe å være stolt av for russen, synes turgjenger May Britt Dale. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

- Sånn skal det ikke være, vi rydder opp etter oss, sier russepresidenten i Moss, etter at turgjengere fant Tronvikstranda full av søppel onsdag morgen.

DEL

Den store strandryddedagen er akkurat unnagjort og de fleste av byens strender har fremstått søppelfrie etter at ivrige mossinger har ryddet seg gjennom helgen.

Skuffelsen var derfor stor for May Britt Dale da hun gikk tur på Tronvikstranda onsdag morgen.

– Etter at folk har hatt strandryddedag og gjort byen vår fin, så har russen festet på Tronvikstranda og bare forlatt all søpla. De la igjen russekortene sine også, sier Dale, som ikke synes dette var mye å være stolt av for russen.

Russepresident i Moss, Hanne Klausen Dahlby sier til Moss Avis at det ikke har vært noen organisert russefest på Tronvikstranda de siste dagene.

SØPPELFOKUS: Russepresident  Hanne Klausen Dahlby i Moss, beklager forsøplingen på Tronvikstranda og sier de har hatt ekstra fokus på å rydde etter seg i russetiden.

SØPPELFOKUS: Russepresident Hanne Klausen Dahlby i Moss, beklager forsøplingen på Tronvikstranda og sier de har hatt ekstra fokus på å rydde etter seg i russetiden. Foto:

– Men ligger det russekort der, har det nok vært russ der. Men jeg vet at mange, også folk som er yngre, som var der. Jeg skal sørge for å få snakket med dem som kan ha vært der, så vi får ryddet opp. Sånn kan vi jo ikke ha det, sier Dahlby.

Hun understreker at mosserussen har hatt ekstra stort fokus på å rydde opp etter seg gjennom russetiden.

Les også: – Tål litt støy i russetiden 

Den har for øvrig forløpt veldig smertefritt – så langt, skal vi tro Dahlby.

– Vi har vært veldig heldige både med været og alt annet, sier Dahlby, som legger til at det nå planlegges russetog.

– Det blir bra, tror jeg.

Les også: Klagestorm mot russen natt til onsdag

Les også: Klagestorm mot russen natt til onsdag Russen lagde bråk på Skihytta

Artikkeltags