Hedret for lang og tro tjeneste

GJORT STAS PÅ: Bak f.v. Rådmann Ivar Nævra, Marit Ludvigsen, Siv Anette Seljesether Stenbakk, ordfører Inger-Lise Skartlien. Foran. f.v.Nina Bakke, Anne Francisca Eek, Jorunn Lunde og Ingvild Gausdal.

GJORT STAS PÅ: Bak f.v. Rådmann Ivar Nævra, Marit Ludvigsen, Siv Anette Seljesether Stenbakk, ordfører Inger-Lise Skartlien. Foran. f.v.Nina Bakke, Anne Francisca Eek, Jorunn Lunde og Ingvild Gausdal. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

- Når de ansatte velger å bli i 25 år kan det jo tyde på at de trives, sier Rygges ordfører, Inger-Lise Skartlien.

DEL

Fredag ble de som har jobbet 25 år i Rygge kommune hedret med lunsj, blomster og gullklokker på Støtvig Hotel.

En av dem var Marit Ludvigsen. Hun har jobbet som hjelpepleier i hjemmebaserte tjenester i Rygge og har hatt samme jobb alle 25 årene.

Jobber mer som pensjonist

Ludvigsen forteller at selv om stillingen har vært den samme har det alltid vært utvikling i jobben.

– Det er så mye framgang innen teknologi og hjelpemidler at det hele tiden er noe nytt å sette seg inn i. Jeg slutter aldri å lære, sier hun.

Hun har trivdes godt i jobben takket være flotte kolleger og brukere som har satt pris på jobben hun har gjort. Derfor har hun fortsatt i jobben selv om hun ikke lenger er nødt.

– Jeg gikk egentlig av med pensjon tidligere i år. Da jeg gikk av jobbet jeg halv stilling. Nå jobber jeg nok nærmere 75%, ler hun.

Og hun har ikke tenkt å gi seg selv om hun nå har fått jubileums-klokke.

– Jeg fortsetter nok noen år til. Snart blir jeg 66 og jeg gir meg hvert fall ikke før jeg blir 67. Sjefene synes jo det er litt morsomt at jeg er her enda også, smiler hun.

Ansienniteten overføres

Det var elleve personer som hadde gjort seg fortjent til gullklokken denne gangen. Av dem var seks tilstede under fredagens lunsj. Ordfører Inger-Lise Skartlien og rådmann Ivar Nævra var også på plass for å gjøre stas på de oppmøtte.

– Det er alltid veldig hyggelig å være med på dette. De ansatte er vår største ressurs og det er de som er med på å drifte Rygge kommune. Det er viktig at vi tar vare på dem, sier ordfører Skartlien.

Hun forsikrer om at det vil bli gitt ut gullklokker også etter kommunesammenslåingen.

– Noen har uttrykt bekymring for at ansienniteten ikke vil følge med i den nye kommunen, men det vil den gjøre, forsikrer hun.

Når du har jobbet i 25 år har du altså jobbet i 25 år.

– Ja, vi begynner ikke på år null etter sammenslåingen, ler Nævra.

Artikkeltags