Gå til sidens hovedinnhold

Per fikk ildsjel-pris fra Tjukkasgjengen

Artikkelen er over 4 år gammel

Torsdag kveld ble Per Henriksen i Tjukkas-gjengen, avdeling Halmstad, hedret med ildsjelprisen av sine egne. Det er medlemmene i 362 avdelinger i inn- og utland som har stemt fram prisvinneren.

I år ble forøvrig prisen delt mellom Per Henriksen fra Halmstad og Roger Heggem i Puerto Rico. Det viser bokstavelig talt bredden i Tjukkas-gjengen.

- Det er med stor glede at jeg kan gratulere Per Henriksen, Chapter Halmstad, som den andre av to fantastiske ildsjeler vi i år har kåret til «Årets Ildsjel 2016», sa tjukkas-general Jan Ellefsen, under prisutdelingen på Halmstad torsdag kveld.

Prisen i år gikk altså til Roger Heggem fra Chapter Puerto Rico og Per Henriksen fra Chapter Halmstad.

Tjukkaser i inn- og utland

Styret diskuterte lenge og vi fant ut at det rett og slett ikke gikk å utelukke noen av dem.

- Prisen henger høyt, da dette er den gjeveste prisen man kan vinne i Tjukkasgjengen og konkurransen er stor blant 362 avdelinger, over 30.000 medlemmer og hundrevis av ildsjeler som alle gjør en fantastisk jobb, påpekte Jan Elllefsen. 

-  Roger mottok sin pris i forbindelse med årets «Hardhaus-tur» på Gran Canaria tidligere i februar og på Chapter Halmstad sin 5-årsdag har vi altså gleden av å overrekke prisen til Per, som vi er utrolig stolte av! Per begynte sin tjukkas-karriere hos Chapter Moss, men det ble fort så mange Rygge-folk som ønsket å gå at Per åpnet «sitt eget chapter» sammen med Heidi Sørensen.

Går og går på Halmstad

- Vi vet at Per har noen svært gode støttespillere i Janne, Anne og Ivar som alltid stiller opp, når Per en sjelden gang ikke kan lede flokken, men vi føler at Per er selve navet i Chapter Halmstad. Chapter Halmstad har blitt ett av Norges best velfungerende chapter som går daglige turer, og i tillegg er flinke til å ha sosiale arrangement og har en fantastisk oppslutning hver uke og vi ser at Per skal ha mye av æren for dette, understreket Ellefsen, som ellers listet opp følgende god-ord til Tjukkas-kollegaen fra Rygge:

Dette er Per:

-Per inviterer daglig tjukkaser ut på tur

-Per tar vare på alle

-Per er sosial

-Per bryr seg

-Per skriver daglig visdomsord vi andre kan lære av

-Per stiller opp og «reklamerer» for Tjukkasgjengen både i blader, aviser, radio og på riksdekkende TV

-Per sprer glede

-Per byr på seg selv

-Per ler mye

-Per er alt det Tjukkasgjengen handler om

Kommentarer til denne saken