Her kommer McDonald’s

McDonald’s har kjøpt tomt ved avkjøringen til flyplassen i Rygge.

McDonald’s har kjøpt tomt ved avkjøringen til flyplassen i Rygge. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

McDonald’s har kjøpt tomt ved avkjøringen til flyplassen i Rygge.

DEL

Fra før av har Circle K etablert seg på det samme området, og nå kommer altså den amerikanske hamburgerkjeden til Rygge.

Med etableringen i Rygge vil det bli tre McDonald’s restauranter på den relativt korte E6-strekningen mellom Råde og Mosseporten. Men kommunikasjonssjef i McDonald’s Norge AS, Erik Lødding tror ikke det vil by på noen problemer.

– Med tanke på beliggenheten langs E6 og den totale utviklingen av området, har vi tro på at det er et godt markedsgrunnlag ved Rygge, og at denne vil komplementere våre øvrige restauranter i Østfold-regionen, sier Lødding til Moss Avis.

McDonalds har kjøpt tomten av Loe utvikling, og Christian Kulberg i Rygge Næringspark er svært fornøyd med å få McDonald’s til Rygge.

– Vi er svært tilfreds med avtalen med McDonald’s. Med Circle K og McDonald`s har vi to av de sterkeste merkevarene etablert i næringsparken. Dette har stor betydning når man utvikler et så stort område fra bunnen av, sier Christian Kulberg i Rygge Næringspark Østfold i en pressemelding.

Mange arbeidsplasser

McDonald’s Norge As er på sin side minst like fornøyde med å ha sikret seg muligheten for å åpne nok en hamburgerrestaurant i Østfold.

– Tomten passer godt til McDonald's. Vi kommer nå til å jobbe videre med planleggingen for tomten vi har kjøpt, og ser frem til veien videre, uttaler Pia Martinsen Mellbye, administrerende direktør i McDonald’s Norge AS.

Ifølge Lødding er det ennå ikke klart når de kan servere de første hamburgerne i Rygge.

– Vi setter nå i gang nødvendige søknadsprosesser, men vi kan dessverre ikke si noe konkret om dato for åpning, da det er flere faktorer som må falle på plass. Dette vil erfaringsmessig ta tid, men vi ser frem mot veien videre, uttaler Lødding.

Ifølge McDonald’s Norge AS vil restauranten i Rygge sysselsette om lag 50 personer.

Artikkeltags