Gå til sidens hovedinnhold

Gutt (15) med Downs syndrom savnet ved speiderhytte i Ås

Artikkelen er over 2 år gammel

SISTE: Gutten som har vært savnet fra Ås søndag er funnet i god behold av mannskaper fra Norske redningshunder. Politiet takker alle som har bidratt i søket. Det melder politiet ved 15:50-tiden.

(Østlandets Blad) En 15 år gammel gutt er meldt savnet ved Trampen speiderhytte i Ås søndag. Politiet fikk melding klokken 13.28 om at gutten hadde forsvunnet fra personalet ved speiderhytta. De hadde da lett etter han i ca en time.

– Den savnede gutten er iført blå jakke og grønn lue med påskriften 68. Han har sorte bukser, sier innsatsleder Frode Petersen til Amta.

Politiet opplyser at gutten har Downs syndrom.

Ved observasjon eller andre tips bes publikum om å ringe politiet på 64999130.

Ifølge Amtas fotograf på stedet, er det mange som ankommer området for å delta i søket, heriblant flere politibetjenter og hundeekvipasje.

– Vi har flere enheter i området. Det er mange sivile som bidrar med å lete. I tillegg er vi igang med å varsle frivillige bistandsressurser, melder Politiet i Øst.

Røde Kors og Norske Redningshunder er på vei til stedet. Det er også en god del frivillige som er ute i terrenget og ser etter den savnede.