Simen Nord fra Moss er fylkesordførerkandidat

Stolt, motivert og full av forventning gleder jeg meg til å ta fatt på oppgaven, skriver Simen Nord på sin Facebook-profil.

Stolt, motivert og full av forventning gleder jeg meg til å ta fatt på oppgaven, skriver Simen Nord på sin Facebook-profil. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Simen Nord (25) fra Moss blir Østfold Høyres toppkandidat til fylkestingsvalget.

DEL

Opprinnelig var Lena Karlsen fra Halden nominert som partiets fylkesordførter-kandidat. Men hun måtte nylig trekke seg fra prosessen på grunn av sykdom. Dermed rykket Simen Nord fra Moss opp til førsteplass og Monica Gåsvatn til andreplass.

Deretter følger Tor Prøitz (Fredrikstad) på tredjeplass, Roar Lund (Halsen) på fjerdeplass og Erik Unaas (Eidsberg) på femteplass.

Gretha Kant fra Moss er på åttendeplass.

– Stolt og motivert

Fylkesordfører-kandidaten Simen Nord er nyutdannet jurist og har hatt ulike framtredende posisjoner i partiet, i Moss kommune og Østfold fylkeskommune gjennom flere år.

– Et enstemmig nominasjonsmøte nominerte meg nå til Østfold Høyres fylkesordførerkandidat. Stolt, motivert og full av forventning gleder jeg meg til å ta fatt på oppgaven. Vi setter sammen et usedvanlig sterkt lag som skal gi Østfold det politiske skiftet det trenger og fortjener. Vi vil forenkle, fornye og forbedre. Bare slik kan vi møte fremtiden på en god måte, skriver Nord på sin Facebook-profil tirsdag kveld.

Artikkeltags