Store fotballprofiler klare for minnekampen til Eggen

Knut Torbjørn Eggens venner arrangerer minnekamp for å hedre ham. Han døde 20. februar 2012. Her takker han publikum på Melløs i sin avskjedskamp for Moss FK.

Knut Torbjørn Eggens venner arrangerer minnekamp for å hedre ham. Han døde 20. februar 2012. Her takker han publikum på Melløs i sin avskjedskamp for Moss FK. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

6500 billetter er lagt ut for salg til kampen hvor Knut Torbjørn Eggen skal hedres av hele fotball-Norge. Noen av landets største profiler skal gi ham en verdig avskjed.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Den 20. februar 2012 kom budskapet om at Knut Torbjørn Eggen var død og Jan Åge Fjørtofts tårer på TV representerte en hel fotballnasjon. En venn var død. På minnestunden noen dager senere bestemte Tor Trondsen og Dagfinn Enerly at alle som vil skal få ta et verdig farvel med mannen som i meget stor grad har preget toppfotballen i Østfold de siste ti-femten årene.

Da dødsbudskapet ble kjent, sendte våre lesere sin siste hilsen i denne kondolanseprotokollen.

Store navn

Datoen for kampen er satt til 8. september. På Fredrikstad stadion skal team Eggen møte team RBK. Nå er billettsalget i gang og initiativtaker Trondsen håper det blir utsolgt.
(Foreløpige lagoppstillinger ser du på det grå feltet til høyre i artikkelen).

Her kan du kjøpe billetter til kampen på Fredrikstad stadion 8. september.

- Vi fikk idéen til dette da folk snakket om at de ikke ville gå i kirken og ta opp plass. Knut Torbjørn betydde mye for mange og vi vil at folk skal ta et siste farvel på best mulig måte. Vi håper det blir en fin dag, men jeg vet det blir trist, sier Trondsen til Moss Avis og legger til:

- Derfor arrangerer vi en kamp med spillere som hadde et spesielt forhold til Eggen og hans nærmeste venner i aksjon. Det er 6500 plasser på tribunen og alle kan komme. Alle som vil hedre en fantastisk fotballmann som har betydd alt for toppfotballen i dette fylket.

denne Facebook-siden får du fortløpende informasjon og meldinger om nye spillere som er klare for RBK eller Team Eggen.

Mennesket Knut Torbjørn

Det ligger an til å bli en kamp på 2 x 30 minutter som dømmes av Anders Strømsæter. 4. dommer er Geri A. Monge, en god kamerat av Eggen. Klokken 13.00 samme dag vil det være et seminar på City Scene i Fredrikstad, hvor det fortelles om mennesket Knut Torbjørn Eggen.

- Brikkene begynner å falle på plass og vi nærmer oss et veldig godt program for denne dagen. Det blir stort, sier Trondsen.

- Enestående

Oppslutningen rundt minnekampen til Eggen har vært formidabel, skal vi tro Tor Trondsen.
- Det har egentlig vært helt vilt. Av spillerne vi har spurt er det én eller to det ikke har passet for, men de har veldig god grunn. Alle har ellers sagt ja og folk er så positive. Det er fantastisk, sier han og legger til:

- Det har vært helt enestående. Jeg lurer noen ganger på om dette er for godt til å være sant, men jeg har funnet ut en ting: Knut Torbjørn Eggen har gjort mye rett. Alle vil hjelpe til. Ingen sier nei, og nå håper jeg bare han får en avskjed som han fortjener. Han var fantastisk.

Se video fra begravelsen: Gjester fra hele landet tok farvel med Knut Torbjørn Eggen

Se bilder fra begravelsen her.

Artikkeltags