Stamkundene er fornøyde med nye lokaler

Hun er innom flere ganger i uken for å titte, Grethe Helgevold. I dag fikk hun blomster for å være den første kunden hos Vinmonopolet på Amfi Moss. Her sammen med butikksjef Marie Baarlie.

Hun er innom flere ganger i uken for å titte, Grethe Helgevold. I dag fikk hun blomster for å være den første kunden hos Vinmonopolet på Amfi Moss. Her sammen med butikksjef Marie Baarlie. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

I dag tidlig åpnet Vinmonopolet sitt utsalg på Amfi Moss, til glede for ansatte, senteret og stamkundene.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Da dørene åpnet seg klokken 10.00 onsdag formiddag sto butikksjef Marie Baarlie klar med blomster og sprudlende drikke i glasset. Blomstene var til den første besøkende og ifølge Grethe Helgevold er det ikke tilfeldig at hun var tidligst ute med å besøke de nye lokalene.

- Det viser vel bare at jeg er tørst, sier hun ironisk før hun er rask og legger til:

- Neida. Jeg var tidlig ute i dag og hadde lyst til å ta en titt når jeg først er i byen. Jeg kjenner jo alle ansatte her og liker å gå rundt og titte og slå av en prat, sier hun.

Selv om Grethe Helgevold likte seg godt i Vinmonopolets gamle lokaler, er hun imponert over det hun ser på Amfi Moss.

- Det er så lyse og fine lokaler. Og de samme hyggelige folkene som jobber her. Jeg kommer fortsatt til å stikke innom ofte, forsikrer hun.

Fordel å flytte

Baarlie var et eneste stort glis da Moss Avis var på besøk under åpningen.

- Dette er utrolig morsomt. Vi har fått det fint, det er lyse lokaler, vi har større sortiment og forhåpentligvis får vi flere kunder. Nå er vi både glade og stolte, sier hun.

Hun kan imidlertid ikke si noe om hva de forventer å omsette for, men hun legger ikke skjul på at det er en fordel å ikke stå mutters alene.

- Vi var jo veldig alene i de gamle lokalene. Nå blir vi en enhet i en helhet og det vil nok gagne driften, sier hun.

Den største forskjellen på lokalene fra før til nå, er kjølerommet. De nye lokalene på Amfi Moss har et svalrom hvor vin og sprudlevann holdes avkjølt.

Fornøyd senterleder

Baard Sundin som er senterleder på Amfi Moss, gliste fra øre til øre da dørene gikk opp for første gang.

- Dette er en veldig fin butikk. Vi har vetnet lenge og vi er veldig glade for at de endelig er i hus, så nå skal jeg inn og ønske de hjertelig velkomne, sier han. 

- Hvorfor er dette polet spesielt fint?

- Det er det helt siste konseptet med kjølerom og stor selvbetjeningsavdeling og det er veldig lyst og fint her, sier han.

På spørsmål om hvorfor han mener Vinmonopolets etablering er viktig for senteret, svarer han følgende:

- Det vil forhåpentligvis bety at det er flere kunder som mener vi er attraktive, ettersom butikkmiksen vår nå er enda bedre. Polet ligger sentralt til midt i bygget. Det ligger mitt i smørøyet mellom matbutikk, parkering og bussgata. Dette blir nok bra, stråler han.

Artikkeltags