To nye klesbutikker har åpnet på Nordby

MER SHOPPING: Nordby har utvidet med to nye butikker denne uken.

MER SHOPPING: Nordby har utvidet med to nye butikker denne uken. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Det populære kjøpesenteret har utvidet med ytterligere to butikker.

DEL

Bestill MA+ i 8 uker for kun 99 kroner og få tilgang til alt digitalt innhold!

Det er den svenske avisen Strömstads Tidning som skriver at ett av de mest populære reisemålene for østfoldingene har utvidet med enda to butikker.

Det er butikkene Flash og Big Box som åpnet tidligere denne uken. I tillegg har en helt ny kafé åpnet dørene denne uken.

– Vi har i lengre tid hatt øynene på den delen av landet, og nå som det åpnet seg en mulighet på Nordby valgte vi å slå til der vi vet at shoppingen står sterkest. Dessuten har vi et ønske om å etablere oss i Norge etter hvert, og om vi merker at nordmenn liker vårt konsept, så kan dette være en inngang for oss, sier Fredrik Johansson i Flash til avisen.

LES OGSÅ: På jomfrutur til Strömstad

Ståle Løvheim, sentersjef på Nordby, gleder seg naturligvis også over at butikklokalene i senteret fylles opp, skriver Fredriksstad Blad, som siterer den svenske avisen.

– Det er alltid kult med nye butikker. Nå har vi faktisk bare ett ledig lokale igjen, sier han.

Selv om mange nordmenn tilbringer påsken i fjellet og andre steder enn på et shoppingsenter, er Løvheim sikker på at mange vil stikke innom senteret. Løvheim har heller ikke merket noe spesielt endring i nordmenns shoppingvaner.

– Vi regner med 40.000 besøkende hver dag vi har åpent i påsken. Vi har faktisk åtte prosent høyere omsetning i så langt år enn på samme tid i fjor, sier han til avisen.

Nordby holder åpent hele påsken.

Artikkeltags