En kondolanseprotokoll ligger nå i Moss Rådhus til minne om terrorofrene

Hassan Ali Nor Ahmed (til venstre) og Mohamed Hasni Diini la mandag formiddag ned blomster ved fontenen i Moss.

Hassan Ali Nor Ahmed (til venstre) og Mohamed Hasni Diini la mandag formiddag ned blomster ved fontenen i Moss. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Mandag formiddag strømmet fortsatt lokalbefolkningen til ved fontenen foran Moss Kirke for å vise sin sympati for terror-ofrene.

DEL

Søndag kveld ble det avholdt fakkeltog i Moss på initiativ av to mossejenter. Et folkehav møtte opp ved høyvekta og gikk i samlet tropp ned gågata. Mange la ned blomster, lys og hilsninger til ofrene. Mandag formiddag strømmet fortsatt folk til for å vise sin sympati. Samtidig ble en kondolanseprotokoll lagt ned i Moss Rådhus.

Bildegalleri: Politikerne hedret de rammede

Å ta del i sorgarbeidet

Familien Noos hadde tatt turen til rådhuset mandag formiddag for å skrive sine kondolanser. Ramen Noos synes det var viktig å ta del i det som nå berører så mange.
- Dette er trist for oss også. Med å være her i dag vil vi uttrykke at vi står sammen med alle andre, sier Noos med lille Tiiba på armen.
Også moren hans, Samarod Azimi var med og skrev sin kondolanse til ofrene.

Tragedien har rammet hele Norge

Arbeiderpartiet var godt representert da protokollen ble åpnet i Moss rådhus. Venstre- og Høyre-representanter møtte også frem for å vise sin sympati.
- Dette er noe som har rammet hele Norge, og er en nasjonal tragedie. Det er viktig at vi støtter oppom, sier Høyres Tage Pettersen.
Tomas Colin Archer var imponert over både folkehavet under gårsdagens fakkeltog og hvor fylt fontenekanten var med hilsninger og blomster.
- Dette viser det alminnelige folks behov for å stå sammen når noe så fælt hender.

Kondolanseprotokollen vil bli liggende i Moss Rådhus ut uken.

Artikkeltags