Arbeid på Østfoldbanen i påsken – se hvordan det påvirker deg her

Artikkelen er over 1 år gammel

Bane NOR bruker påsken til nybygging og vedlikeholdsarbeid, og fra skjærtorsdag og til og med 1. påskedag er det arbeider på Østfoldbanen. Om du planlegger en togtur i denne perioden er sannsynligheten for at det påvirker deg.

DEL

NSB vil sette opp alternativ transport på de berørte linjene.

For mossinger som skal til Oslo S er det spesielt verdt å merke seg at L21, lokaltoget mellom Moss og Stabekk, blir innstilt i sin helhet denne perioden, og at det blir buss for tog på denne linjen.

Regionstoget med linje R20 kjører derimot tog mellom Rygge og Halden/Göteborg, men mellom Oslo S og Rygge, blir det kjørt buss.

Se informasjonen fra NSB nedenunder for alle detaljene om hvordan du berøres av arbeidet i påsken.

Her er det stengt for togtrafikk:
Østre linje: Oslo S – Kråkstad fra 18.04 tom 21.04
Vestre linje: Oslo S – Rygge fra 18.04 tom 21.04

Slik reiser du på Østfoldbanen i påsken (til og fra Oslo S)
Lokaltog

Linje L2 innstilles. Reisende mellom Oslo S og Kolbotn henvises til Ruters ordinære tilbud. NSB kjører buss mellom Brynseng og Ski via Solbråtan, Myrvoll, Oppegård, Greverud, Langhus og Vevelstad. Bussene går XX10, XX30 og XX40 hver time fra Brynseng bussholdeplass i retning Ski.

Obs: I påsken er T-banen stengt mellom Tøyen og Helsfyr og kunder henvises til lokaltog linje L1 mellom Oslo S og Bryn. Vi kjører busspendel fra Brynseng bussholdeplass for reisende som skal til stasjoner på strekningen Solbråtan-Ski.

L21 er innstilt i sin helhet. Vi kjører buss for tog på strekningen Oslo-Moss-Oslo.

L22 innstilles mellom Skøyen og Kråkstad. Togene kjører mellom Kråkstad og Mysen. Vi kjører buss mellom Spydeberg og Oslo S, og mellom Ski og Kråkstad. Fra Oslo S kjører bussene til Mysen for avstigning.

Reisende fra L21 og L22 til/fra Ski, Kolbotn og Holmlia henvises til alternativ transport for L2

Korte regiontog
R20 kjører mellom Rygge og Halden/Göteborg. Vi kjører buss mellom Oslo S og Rygge. Disse får 20 min tidligere avgang fra Oslo S

Nyttig å vite:

  • Vær oppmerksom på at bussene kan få andre avgangstider enn togets ordinære avgangstid. Togene kjører til oppsatt avgangstid.
  • Beregn ekstra tid til bytte mellom buss og tog, samt ta høyde for at buss kan bruke lengre tid enn det toget normalt bruker.

Artikkeltags