NSB meldte om problemer i togtrafikken flere steder mandag ettermiddag. Mellom Sonsveien og Ås var det en periode redusert sportilgang på grunn av et tog som sperret linjen. Klokken 16.40 er denne strekningen igjen åpen for trafikk.

Samtidig var det redusert sportilgang mellom Stabekk og Lysaker på grunn av problemer med signalanlegget. Der måtte de reisende også belage seg på forsinkelser og innstillinger. Rett før klokken fem er også denne feilen utbedret. Selv om trafikkavviklingen gikk som normalt, mått reisende belage seg på følgeforsinkelser.

Også på østre linje var det problemer mandag. Der brant det på nytt i en gammel ungdomsklubb ved Spydeberg stasjon. Som følge av brannen i bygningen som ligger nær sporet, meldte Bane NOR at kun et spor kunne brukes i Spydeberg. Dette medførte at forsinkelser må påregnes. Klokken kvart over fem var brannvesenet igang med en kontrollert nedbrenning, og klokken kvart på seks melder Bane NOR at trafikken går som normalt igjen ved Spydeberg. Reisende måtte også der regne med noen følgeforsinkelser.

Klokken åtte mandag kveld er de fleste togene på Østfoldbanen i rute.

Her kan du se om ditt tog er i rute