Bil på taket på E18 - luftambulanse på stedet

Det ble fort lang kø på E18 etter ulykken.

Det ble fort lang kø på E18 etter ulykken. Foto:

DEL

Lørdag ettermiddag fikk politiet og brannvesenet melding om at en bil hadde landet på taket på E18. Da de kom frem viste det seg at bilen hadde snurret rundt flere ganger, og landet på alle fire hjulene til slutt. Ulykken skjedde mellom Jarenkrysset og Elvestadkrysset i retning Oslo, skriver Smaalenenes Avis.

Både brannvesen og politi rykket ut til stedet.

- Bilen rullet rundt flere ganger. En person i bilen, er ved bevissthet. Kjøres til sykehus for sjekk, opplyste Politiet i Øst på Twitter.

Ikke mange minutter senere lettet en luftambulanse fra stedet. Operasjonsleder i Øst politidistrikt forteller at det ikke var noen pasienter i luftambulansen.

- Den ble rekvirert før vi fikk oversikt på ulykkesstedet, sier han.

Det var en kvinne som satt i bilen, og hun ble sittende der til nødetatene kom. Ifølge operasjonslederen pustet hun greit, og var ved bevissthet. Hun ble kjørt til Kalnes for legesjekk. Operasjonslederen kan ikke si noe om hvor alvorlig de eventuelle skadene til kvinnen var.

En luftambulanse har lettet fra ulykkesstedet.

En luftambulanse har lettet fra ulykkesstedet. Foto:

Trafikken stod i en periode stille på E18, og det samlet seg fort lang kø. Den løste seg opp kort tid etter at bilen, som ble totalskadd, var oppe på bergningsbil..

Klokken 16.17 melder vegtrafikksentralen at veien er ryddet og åpen for trafikk.

Artikkeltags