En person fastklemt etter E6-ulykke ved Kambo

Artikkelen er over 1 år gammel

Trafikken stod bom fast i sydgående retning helt til Son etter en ulykke på E6 ved Kambo onsdag ettermiddag. E6 er forventet åpnet igjen ved 18:40-tiden.

DEL

Kun en halv time etter at det ble meldt om en ulykke på E6 sørover ved Circle K i Rygge, fikk politiet melding om nok en trafikkulykke med flere biler involvert på E6 sørgående ved Kambo klokken 17:36.

– En person skal sitte fastklemt. Nødetatene er på vei, var meldingen fra politiet på Twitter.

Det ble rakst meldt om lange køer.

Vegtrafikksentralen melder at ulykken skal ha skjedd på E6 mellom Sonsveikrysset og Patterøkrysset.

De rapporterte også at det er redusert fremkommelighet i retning mot Moss på grunn av ulykken.

Vitner sier til Moss Avis at tre eller fire biler skal være involvert i ulykken. Og at det dreier seg om påkjørsler bakfra.

SISTE: Vegtrafikksentralen meldte 17:57 at E6 nå er helt stengt da de venter på Luftambulanse. Den er forventet åpen igjen ved 18:40-tiden.

Operasjonsleder i Politiet i Øst, Tom Sandberg sier det er for tidlig å si noe om E6-ulykken i Rygge og på Kambo en halv time senere hører sammen, men han bekrefter at det skal ha vært lange køer som strakte seg nordover på E6 etter Rygge-ulykken klokken 17:02.

Klokken 18:35 melder politiet at det skal ha vært tre biler i Kambo-ulykken, men at en ambulanse på vei fram til ulykkesstedet, også skal ha blitt påkjørt.

– Vi har kun fått melding om en skadd. En mannlig bilfører som satt fastklemt. Han skal ha klaget på smerter i blant annet bryst, kne og håndledd. Luftambulansen er på plass, men det er uklart om han tas med i den, eller kjøres med ambulanse til Kalnes, sier Sandberg til Moss Avis.

Artikkeltags