Nordbytunnelen gjenåpnet

GJENÅPNET: Nå er denne tunnelen åpen for trafikk igjen - i begge retninger.

GJENÅPNET: Nå er denne tunnelen åpen for trafikk igjen - i begge retninger. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Klokken 05.30 mandag morgen gjenåpnet Nordbytunnelen på E6 for trafikk i begge retninger som planlagt. Det bekrefter Vegtrafikksentralen. I over to og en halv måned har det sydgående løpet vært stengt for rehabilitering, mens trafikken i nordgående og sydgående retning har vekslet på å gå gjennom det nordgående løpet og trafikken i motgående retning har blitt dirigert om Nessetveien.

Deler av den siste helgen har tunnelen vært helt stengt for trafikk i begge retninger. I forrige uke sa avdelingsdirektør Nils Audun Karbø i Statens vegvesen at det har vært mindre negativitet rundt stengingen av det sydgående løpet i høst, enn da det nordgående løpet ble stengt i fjor høst.

– Det har egentlig gått rimelig bra. Vi ser at det har vært mindre negativ oppmerksomhet rundt det vi har gjort, og det tyder på at vi har fått ut bedre info enn i fjor. Jeg tror trafikantene har vært bedre forberedt. Selv om det har vært en del forsinkelser så kan det virke som ting har flytt litt bedre. Så det er vi fornøyd med. Det har vært noen hendelser og noen uhell, men i hovedsak har det gått bedre enn i fjor, sa han til Amta.

Klokken 07.45 mandag morgen kan du se Østlandets Blad sitt intervju med Karbø direkte på Moss Avis. (+)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken